Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dobra ličila

dobra ličila

zanima me katera so res dobra obstojna ličila,naprimer barvica za oči,eyliner in maskara ter barve za veke.

Enkrat sem od vseh prijateljic skupaj za darilo dobila puder v prahu, eno mini senčilo za oči in maskaro od Dior. Super!!!! A to je drag šport, tako da posegam po cenejših znamkah. Všeč mi je Isadora – svinčnik za oči in puder, maskara Maxfactor, najbolje če je silikonska ščetka, ker nanese dosti lepše kot navadna ščetka, senčilo se mi je pa najbolje obneslo od Cartice, tisto z mat učinkom. Vse dobim v Müllerju. V bistvu je zelo odvisno od kože, tako da kar ustreza meni, ne bo nujno tebi. Obstojnost je tudi odvisna od tehnike ličenja. Kar sem naštela meni dolgo obstoji, seveda pa nobeno od teh ne prekaša Diorja, ki ga ne bom nikoli prebolela. 🙂

Js sem najbolj zadovoljna z YSL, je pa res, da uporabljam malo stvari – korektor/iluminator, barvico za oči in občasno šminko.

IsaDora je že kar ok kozmetika, gledano iz naših žepov, sploh puder je zelo kvaliteten. Sama imam najraje mascaro Loreal, tisto dvobarvno, ker je obstojna in naredi res goste in dolge trepalnice. Tudi jaz kupujem v Milerju.

Meni je naj MAC.

New Report

Close