Kozmetični salon Berni: brazilska depilacija + noge
zdravo,
kateri salon obiskujete za brazilsko depilacijo – ni toliko poudarek na vzdržnosti bolečin, pač pa na dejanski kvaliteti – da gladka koža zdrži vsaj 1 teden, nič pikic in bunkic in rdečice. Zaenkrat me najbolj navdušuje po pripovedovanju ostalih Ines pri Berniju.
Kako je pa z bolečinami pri depilaciji nog? Nisem na nobeno od omenjenega še nikoli šla. Vem pa, da imajo pri Berniju oboje skupaj precej poceni. Hvala lepa in lep preostanek vikenda vam želim!
Jaz sem zelo zadovoljna s Cosmetic Line. Vse tri punce tam so zelo prijazne in se vedno prilagodijo bolečini. Če te npr. zelo boli, gre bolj počasi. So pa vse zelo natančne, po končani depilaciji, vedno vzamejo še picento in na hitro pogledajo, da ni kje kakšna dlaka ostala. Sem slišala, da moraš v nekaterih salonih na vse štiri, pa noge gor in ne vem še kaj vse, no tega tukaj ni. Vse naredijo, ko ležiš (vmes se samo iz hrbta obrneš na trebuh in to je to). Pa tudi tangice imaš gor, tako da je res diskretno.
http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/30/07/2016/ da bo manj bolelo, zberi luno v kozorogu ali devici