Kozmetičarka v Ljubljani – katera je dobra?
Hvala, ampak to je pa studio, ki ga odsvetujem čist, popolnoma, živa katastrofa po moji – sicer edini – izkušnji z njimi. Sem bila na ličenju za poroko in še dobro, da najprej prideš na probo, ker me je imelo, da bi jih zadavla. Taka katastrofa, da ni za povedat. Samo tja ne hodit, res!!!!!
Oprosti, ker sem tako skritizirala tvojo idejo, ampak vsaka smrklja iz vrtca bi me boljš namazala.
meni je najboljsi kozmetični salon hirŠman cveta– http://www.kozmeticnisalon.net/ – tam delajo tudi pirsinge, meni so že 3krat (na različnih mestih)lepo naredili!
Tudi urejeno ter novo imajo vse.
Kozmetika Lorger v Murglah,na Mokrški ulici.
Obrnite se na Ga.Mileno Lorger.
Lep pozdrav
Za kozmetične storitve pri g. Cveti ne vem, ker jih nisem koristila, imam pa izkušnjo z piercingom.
Naredila sem si piercing v nosu. Res je, da mi ga je naredila res lepo, vendar je zaradi njenega odnosa ne priporočam. Skratka, vidi se, da je gospa stara šola, od nje nisem prejela profesionalnega vtisa in si kljub dobremu rezultatu ne nameravam več narediti piercinga pri njej, saj menim, da je šlo bolj za srečo kot za dobro znanje.
LP
Zivijo,
Malo obujam to temo. Kam na nego obraza v Ljubljani, da je res temeljito narejena. Nimam problematicne koze, me pa moti, da ze vec kot leto hodim vsak mesec k eni in se mi ne zdi, da dobro scisti in da je po enem letu kaksna razlika. Pred leti sem hodila k eni, ki zal ni vec v teh vodah, je pa naredila tako temeljito, da je bila po pol leta koza res res res lepa.
Hvala.