Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje dobri gelirani nohti v Lj ali okolici

Kje dobri gelirani nohti v Lj ali okolici

Lepo prosim za to informacijo. Sedaj hodim v nek salon v Šiški in mi je že trikrat odpovedala oziroma prenaročila in to tik pred zdajci. Prejšni mesec sem se celo zastonj peljala 25 km do nje, da mi je tam povedala, da me lahko vzame čez tri ure in ne od naročenem času.

Torej, poznate koga, ki dela lepe, tanke nohte, in je hiter?

**************************************** (__/) (='.'=) (")_(")

Jaz hodim v šiško v baaalaaances.

A si zadovoljna z nohti? Niso predebeli? Kolc cajta ti jih dela in kakšna je cena?

Hvala 🙂

Res lepe in tanke nohte (nihče ne opazi, da niso tvoji) dela Tatjana (Bežigrajski dvor), ki se s tem ukvarja že 20 let. Jaz ne grem drugam. Cena je 50 eur, korekcija 38 eur.

Nohti so tanki, zdaj uporabljajo nek nov lak jessica, ki ga ni treba brusiti, ampak ga odstrani z neko tekočino. Korektura traja 50 minut, cena 30 (ko prvič prideš, plačaš več, za stalne stranke je potem popust).

@ona je carica: cena je 50€, korekcija 38…..kaj to pomeni? Ker pri moji je cena enaka, razen če dela polovičko, se pravi na 14 dni, da se da čez samo sijaj. Jaz imam že gel gor, a je potem cena 50€?

@jaz
: na spletni strani je cena 50€….a ko prideš drugič, je že 30€? Kako pa drži ta jessica? Če ne bi bilo treba brusih nohtov, bi bilo geliranje en sam užitek 🙂 Tko da se zdaj nagibam na tole stran…

Pri Tatjani se nohtov ne brusi. Korekcija pomeni, da ti od korena do nohta ponovno nafila. Ko ti dela prvič in je na tvoj noht, je cena 50 eur, če pa ti samo dofila (po enem mesecu) pa je 38.

A pride to v poštev za pogrizene nohte? Ali lahko naredijo tudi krajše nohte – recimo do konca prsta ali kak mm čez?

nejkinca, jaz imam gelirane nohte prav zaradi tega. nekako mi več ne pride na misel, da bi jih grizla, se kar odvadim. in nimam dolgih, samo navaden gel je, brez okraskov in kiča, kot da bi imela nalakirane s prozornim lakom

Najlepša hvala obema. Odločila sem se za Baaalaaances, ker sem dobila več informacij (ker imajo spletno stran).

Hvala za info, jaz/. Kako pogosto je treba potem hoditi take nohte urejat? Na 14 dni? Kako pa je, če se tega naveličaš? A gre dol? Koliko je zadeva trpežna … se ti nohti ne zlomijo pri pomivanju posode, lupljenju mandarne, sestavljanju lego kock 🙂 ipd?

Tudi priporočam gel lake od Jessice,stranke so zelo zadovoljne.Ni agresivnega piljenja površine nohta.Gel lak se enostavno odstrani in vaši nohti niso poškodovani.Izbira lakov je zelo pestra.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

Gospa Branka, ravno danes sem dobila informacijo, da ti geli niso primerni za podaljševanje. Kaj torej naredijo v primeru, če se en noht zlomi? Sprašujem se (oziroma vas) tudi, če so ravno tako ali pa vsaj primerljivo močni kot klasični gel? In na koliko časa se obnavljajo?

Najlepša hvala za odgovor!

Obnavljajo se na 3-4 tedne,v primeru da se vam zlomi vaš noht se ga oblikuje z Bild gelom,ki je res nekaj posebnega.Nohti niso videti umetni,saj je nanos lep tanek.Nohti so močni.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

salon energomed

ne bo ti žal, obe s kolegico sva že bile tam. Punce so res carice!!!

Nikjer v Lj mi niso nardil še tolk dobrih. NIKJER, Vsem priporočam Energomed, sam se moraš naročit. čakaš ene dva tri dni sam se splača

Zdej majo tud gel lake , res huda varianta

Ne bo nobeni žal k bo šla tja.

Po mojem mnenju so najbolši nohtki v Estradi.. stane 45€.
alpa Viki Nails v Fužinah ona pa vzame 40€

nasplošno gel začne odstopati po 4-6 tednih 🙂 in ne rabte hodit popravlat po 2 tednih.

http://www.energomed.si/Gelirani_nohti.html

Preverjeno vrhunski, cene zmerne

Punce studio lepi nohti v plavi laguni obiščite!!!

Živjo punce, Nohti enaA jaz vam naredim za 25 eur gel nohtke v Ljubljani.Tel:030/680667

Jst hodim k Nedi (VIKI NAILS) že dve leti. Res sm zadovoljna. Moja mami je bila na začetku skeptnična, zdaj pa tudi sama hodi tja že leto in pol. Cena ob prvem obisku je 40€, za naprej pa potem po 35€. Nohte ti naredijo kot sam želiš. Debele, tanke, kratke ali dolge. Res, po želji! Če se ti slučajno kateri zlomi, kar je zelo redko, ti ga popravi zelo hitro. Tja hodim mesečno zato, ker rada spreminjam poslikavo, moja mama pa tudi na mesec in pol. Obe, tako Neda kot Viki sta fenomenalni, tako, da ti priporočam, da se oglasiš na Fužinah in se sama prepričaš.

Priporočam Saško v Sunny studiu telefon:041/325 638
Naredi nohte po želji za 45€.Nohti so zelo lepi in kvalitetni.

Priporočam

V zgornjih postih je omenjen gel lak ali trajni lak, ki se ga z nohta ne pili, temveč se ga odstrani s pomočjo “neke tekočine”. Torej, za tiste ki ne vedo, je ta “tekočina” čisti aceton, tisti ki se ga že leta in leta odsvetuje pri odstranjevanju laka z nohtov. Predstavljajte si, kaj se dogaja z naravnim nohtom med procesom odstranjevanja trajnega laka oz gel laka. Če lahko aceton stopi gel lak, kaj šele naredi naravnemu nohtu. Trajno lakiranje je zgolj marketinška poteza nohtne industrije s ciljem povečevanja števila obiskov pri manikerki, Če je že potrebno izbirati, je piljenje trdega gela z nohta bistveno manjše zlo za nohte kot pa vsakokratno raztapljanje trajne manikure. Govorim seveda o strokovnem piljenju, ne o šalabajzarskem “drajsanju” nohtov, kot se to velikokrat dogaja.

Pozdravljene,

Če katero zanimajo gelirani nohti v LJ za nisko ceno in z kvalitetnim materialom. Vse punce so bile do sedaj več kot zadovoljne. Kontakt [email protected]

Lep pozdrav

Pozdravljene punce!

Naj še jaz z vami delim svojo izkušnjo.Vedno sem imela probleme z nohtki(vedno so mi odstopali,se lomili itd.),ko sem že skoraj obupala mi je prijateljica predlagala Estrada studio.
Bila sem zelo skeptična saj sem imela same slabe izkušnje 🙁 Ampak sem bila pozitivno presenečena.Nohtki so lepi,tanki,predvsem pa obstojni.Na popravila hodim na 4-5 tednov.Včasih tudi na 6,če si jih sama malo skrajšam:) Poskusite jaz sem max. zadovoljna:)

Ojla punce!

Jaz pa sem za svojo poroko šla na nohtke k Barbari(estrada) in sem bila neverjetno zadovoljna.
Nohti so bili naravnega videza ,tanki,z diskretno poslikavo.res same pohvale.Se mi zdi,da je poroka res en tak dogodek na katerem si ne moreš privoščit da ne zgledaš popolno :)Ko sem klicala so mi punce priporočile da pridem mogoče kak mesec prej,zaradi tega da potem že tvoji nohti zrastejo in je končni izedelek še lepšega izgleda 🙂

New Report

Close