Kam na podaljšane trepalnice v Mariboru?
Pozdravljeni!
Zanima me, kje si Mariborčanke kvalitetno podaljšujete trepalnice? Če je storitev po vrhu vsega še ugodna pa sploh super. Trepalnic še nikoli nisem imela podaljšanih in me zadnje čase “skomina”, da tudi jaz preizkusim to čudo, še posebej zaradi prihajajočega dopusta. Malo sem sicer brskala po spletu, vendar v večini forumov govorijo bolj o Ljubljani in drugih krajih. Skratka, zanima me čimveč informacij – kako se vam zdi ta storitev, kje se je poslužujete, kako ste zadovoljne, cena ipd.
Če tema že obstaja, se vsem skupaj opravičujem!
Pozdravljena,
jaz hodim na podaljševanje trepalnic preko aplikacije SpaMatch
Najbolj ugodno in najhitreje prideš do željene storitve, pa tudi cene lahko primerjaš. (Ponavadi ponudniki dajo tudi malo manj ”zasoljene” cene preko te aplikacije).
Enostavno ustvariš povpraševanje, ter potem dobivaš ponudbe in se nato odločiš za enega na podlagi cene, ocene in razdalje.
Aplikacija je brezplačna, torej nimaš nobenih stroškov, pa tudi klicanju naokoli se izogneš, saj za to porabimo po navadi zelo veliko časa…
Lep pozdrav
Jaz bi ti priporočala uporabo seruma za podaljševanje trepalnic. Veliko bolj naravna rešitev, ki lepše izgleda kot pa očitno podaljšane trepalnice – se mi zdi, da vsako malo postara, če si jih da preveč. Jaz že nekaj časa uporabljam serum in sem zelo zadovoljna, ker sem lahko tudi brez maskare, ker so zdaj trepalnice gostejše in temnejše..
Za super rezultate je potrebna vsakodnevna uporaba, prvi so vidni že po nekaj tednih… Sploh, če imaš svetle trepalnice in obrvi. Potem ko po nekaj mesecih prideš do želenega rezultata, pa ga lahko uporabljaš le nekajkrat na teden, tako za vzdrževanje stanja. Je pa odvisno kakšne trepalnice imaš, kako pogosto uporabljaš serum,.. Jaz sem imela zelo svetle trepalnice in obrvi, tako da so se rezultati hitro videli, sem morala pa zaradi dlje časa redno uporabljati, da sem prišla do želenih rezultatov. Ampak se splača 🙂
Jaz tudi skoraj vse online kupujem, če se le da 🙂 serum pa zelo hitro učinkuje, sploh če redno uporabljaš vsak dan.. Jaz sem opazne rezultate videla že po nekaj tednih, sploh za to, ker sem imela zelo svetle in redke trepalnice. Tako da čisto odvisno, kakšne rezultate želiš in kakšne trepalnice imaš.. Dlje kot uporabljaš, bolje bo. Upam, da ti je odgovor v pomoč 🙂