Vse najlonke se mi raztrgajo. Kakšno znamko kupiti?
Ne, niso premajhne. Številka večje so mi prevelike. Kaj pa te Sisi in Falke, koliko stanejo in kje se jih dobi in ali imajo navadne črne, ne z vzorci? Nisem iz Ljubljane, sem Novogoričanka.
[/quote]
Za Novo Gorico ne bi vedela, v Ljubljani jih imajo v Mullerju in Maxiju. Imajo vse kar hočeš z vzorci in brez v različnih barvah in debelinah.
Cena je okoli 15 €, samo so večkrat znižane in jih potem kupim takrat.
Imajo jih pa tudi na spletu:
Ali pa nohti na princip francoske manikure – se spomnim, kako se je znanka čudila, da se ji “kar naenkrat” vse najlonke trgajo…
Meni se pogosto strgajo po stegnih, ker jih vcasih na hitro grdo oblacim. Sem ugotovila, da je najbolje najceneje – vsaj skoda mi jih ni. Tako da Mana po 0,99 eur.
Sem pa prej probavala Falke in Polzelo in Hudson in Pierre Mantoux in se je vse isto trgalo. Potem mi je bilo pa skoda denarja. Tale Mana pa je top. Poceni in kupim na zalogo in kolikor zdrzijo, zdrzijo. Pa se kar zdrzijo.
Ene smo pač malo nerode in nam uspe strgati najlonke. Ne rabimo trde kože in scefranih nohtov, lahko samo potegneš bolj nerodno in so strgane. Evo, včeraj grem na stranišče, ko si potegnem najlonke gor, naredi hrrrrsk in smo tam.
K Falke in Sisi dodajam še Kunert, tudi jaz kupujem v Mullerju in Nami, ko so znižane. Pa Hofer in Lidl imata občasno v posebni ponudbi in tudi niso slabe.
Nove najlonke zmoci z mrzlo vodo..ozemi daj v plasticno vrecko in pusti cez noc.
Potem jih odtal in poaus, oblec…
Se ne trgajo potem…
Ce pa ti nit potegne pa s prozornim lakom zacetek namazi, da ne bo slo naprej…
Ce ti lezejo dol med nogami..si obleci se ene sp hlacke cez najlonke…najprej bo mal cudno, potem se navadis..
Seveda to pride v postev, ce gres po sluzbi takoj domov ne k kakem svaleru..😀
doma imam eno veliko vrečo Falke najlonk (pač dobila po zaprtju Polzele) in se pridružujem mnenju, da so slabe. imam jih za enkratno uporabo, potem jih lahko samo proč zabrišem.
so treh različnih velikosti, tako da faktor “kupiti moraš večjo številko” odpade.
nosim itak predvsem hlače, kupujem pa že nekaj let S-budgetove v zeleni škatlici, notri sta dva para, cena pa je (mislim, da) slaba dva evra. kar veliko nošenj, pranj, sušenj v sušilcu prestanejo, preden se strgajo.