Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Obleka za valeto

Obleka za valeto

Kje v Ljubljani se da kupiti oblekco za valeto po ugodni ceni?

orsay, desigual

Vprašanje je za valeto, ne maturo. Orsay in desigual nimata otroških številk.
Nekatere punce imajo res že številke za odrasle, vse pa ne.
Našim smo kupili v S. Oliverju. Imajo tudi Slim modele.
Otroške številke.

Vprašanje je za valeto, ne maturo. Orsay in desigual nimata otroških številk.
Nekatere punce imajo res že številke za odrasle, vse pa ne.
Našim smo kupili v S. Oliverju. Imajo tudi Slim modele.
Otroške številke.
[/quote]

Pri 15 punce že nehajo rasti in če so kdaj bunkaste, so pri teh letih. Imam več otrok in nobeno dekle v vseh teh razredih ni bilo tako drobceno, da bi potrebovalo otroško cifro. Še hčerina prijateljica, ki je podpovprečno nizka, je kupila žensko obleko.
Če bi iskala otroško svečano obleko, bi verjetno to tudi povedala, pri nasvetu izpostavljat tistega pol procenta izjem deklet, ki pri 15 še vedno rabi otroška oblačila, je pa, oprosti, neumno in omejeno.

Poceni firme, pa da je puncam všeč, so tudi Bershka, Stradivarius, Zara … imaš nasproti Emporiuma dve kar v nizu, če se prav spomnim. Potem Tally Wally, v Megaoutletu imajo v obdobju valet in maturancev včasih kar dobro izbiro malo bolj svečanih oblačil po nizki ceni.

Velikost oblek za valeto in maturo je v glavnem kar enaka. Pol se samo še zredijo ali shujšajo. V višino je to to. Za punce. Za fante pa to ne velja.

Imela sem 2 hčeri na valeti.
Obe sta imeli otroško številko. Tako drobni, da jima je ženska najmanjša bila preširoka. Itak tudi otroška, a namesto 164 lahko vzameš št manjšo in je krilo pač krajše.
Če ima deklica 162 cm in 38 kg, ji ženska oblačila niso ok.
Taily wailly sta začeli nositi šele na prehodu iz 1. V 2. letnik.
Pa obe sta zrasli v sš. Približno 15 cm.

Ok, razumem. Moja je pri 10 letih 155 cm in 42 kg. Podobno njene sošolke. Zgleda, da so bolj velikanke. Že zdaj kupujejo št. 34, žensko. Da ne govorim o čevljih, št. 38.

Mi smo lani kupili v New Yorkerju, 15 eur, ženska xs števika. Super za našo suhico.

New Report

Close