Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kavbojke-kako rešit težavo z nizkim pasom

Kavbojke-kako rešit težavo z nizkim pasom

Imam kar nekaj kavbojk z nizkim pasom, ki jih sedaj v mojih letih ne morem več nosit oziroma me zelo moti,
da se mi špehec obesi preko pasu hlač. A si je katera preuredila hlače in kako? Glede na dobre znamke in dokaj
samo parkrat nošene hlače mi jih je škoda vreč stran.

Shujsaj ali jih vrzi stran. Ni grsega kot baba v premejhnih izkih kavbojkah.

Avtorica ni želela vaših obsojanj in nesramnih komentarjev, temveč zgolj nasvet. Sicer ni hujšega kot primitiven in prostaški ded.
Avtorica, mislim, da ni nobene rešitve. Hlače v pasu boš bolj težko podaljšala, žal.

sam nisem v tej temi opazil nobenega nesramnega komentarja, ampak samo dva realna.
kitajci pač ne znajo delat ne hlač, ne srajc.
so pa poceni, vendar, prav to je najdražje…

Torej tako, sem pač mislila, da ima kdo kakšen nasvet v zvezi s tem. Kavbojke so Lewis, Big star, kupila sem jih ker sem bila neumna, in jaooo nisem nobena zavaljena starka, ampak s svojimi 164 cm in 62 kg kar fit….pri 45 letih tako da prosim pač samo za kakšen namig in ne žaljenje…

Na notranjo stran nasijes visok elasticni pas, izgledale bodo pa kot nosecniske. Druga se ne da nardit.

Da se, če znaš. Lahko si narediš elastičen pas in ga dodaš kot pri nosečniških kavbojkah, samo nižji pač.

[img]https://www.mamanjulesetlea.com/11241-large_default/jeans-de-grossesse-legerement-delave.jpg
[/img]

[img]https://target.scene7.com/is/image/Target/GUEST_e751d547-fa51-4d3b-a550-8576670eb06d?wid=488&hei=488&fmt=pjpeg

[/img]

Hvala. Ta druga varianta se mi zdi dokaj zanimiva. To bi morala prav poiskat kak kos jeansa in gumico noter..zanimivo…

Če imaš pri 164 cm 62 kg si debela! Pika! Vrzi hlače stran in kupi spodobne, da ne boš delala sramote ženskam! Pa hujšat začni!
Kavbojke prodajajo po 10 evrov v vsaki štacuni, kupi 2 številki prevelike, pa bo skrit ves špeh. Gravž!
[/quote]

Se strinjam, mogoče nisi ravno bajsa, ampak suha pa tudi ne. Sama imam 62 kil in 174, se pravi 10 centi več od tebe, pa nisem presuha.

Kako spodnjo varianto dobiš čez rit, če so res kavbojke in ne jeggins? Ima na boku zadrgo?

Tolk kil imam jaz na 175cm! In Levi’s in Big star še zdaleč niso neka znamka za kavbojke.

Tolk kil imam jaz na 175cm! In Levi’s in Big star še zdaleč niso neka znamka za kavbojke.
[/quote]

Kaj so znamka kavbojk, ce ne Leviske?!
Drugace pa sem jaz ze skoraj 50,180cm in 62kg, presuha! Cakam meno, da se koncno zredim!

Drugace pa sem jaz ze skoraj 50,180cm in 62kg, presuha! Cakam meno, da se koncno zredim!
[/quote]

Sem tvojih let. Leviske so ble in 35let nazaj, že dolgo niso več. So klasika ki se fura na stari slavi.

kolk kil ma, je njena stvar. ni vas o tem spraševala. vprašala je za nasvet, kaj storiti s hlačami. a ne znate brat?

Kaj ti pomaga višina, če je pa v glavi praznina!
[/quote]

Tolaž se.

Vrže jih v kanto! Konec debate. Tekstil je sedaj tako nesramno poceni, da ima to možnost. Če ne, pa naredi zadaj eno fliko, ki razširi kavbojke okoli debele derier. To bo!

Se da uredit. Neses jih k eni fsjn sivilji, ki ti ga podaljša. Isto sem jaz naredila. Za en cel pas visje

[/quote]
Ženska ima normalno težo! Če še ne veš, je pri enaki kilaži odvisen izgled tudi od kostrukcije baba blesava.

Če ti šivilja ne bo mogla pomagati z dvigom pasu ali zamenjavo za elastičnega, predlagam, da iz hlač daste narediti kaj drugega. Tile pravijo, da delajo iz starih kavbojk vse živo: http://www.verjamemvate.si/lup-jeans/ V živo pa še nisem videla njihovih izdelkov.

Totalno mim! Baba je debela, pa pišite kar hočete. Pri metru in še nekaj je 62 kil odločno preveč, pa če ima še tako lahke kosti! Ali težke! Sicer index kaže, da ima primerno težo, ampak začetek mene pomeni začetek rejenja. Če ne ustaviš sedaj, je potem prepozno! Torej….
[/quote]

Ni bolj groznega ropota, kot če dva okostnjaka na plehnati strehi seksata.

[/quote]

Lahko da se boš načakala..sama sem 48, 3 leta že v meni, pa niti kile gor, še izgubila sem kako..Imam 176 in 60 kil.

kdaj so tebi pasale take hlače? Suhica ravno nisi.

Hvala za stran. Zanimivo, ko bi mi vsaj čas dopuščal, da malo sedem za šivalni stroj…no mogoče v penziji:)

Lahko da se boš načakala..sama sem 48, 3 leta že v meni, pa niti kile gor, še izgubila sem kako..Imam 176 in 60 kil.
[/quote]

Že v meni?
Ja, a nisi nikoli seksala???

A se splača, pa ji daš 30 eur..Nove hlače so cenejše, pa ne moreš jokat za 30 let starimi kavbojkami.

New Report

Close