Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako pobarvati lase brez kemije nujno

Kako pobarvati lase brez kemije nujno

Postala sem siva. Zaradi zdravstvenih problemov si las ne smem barvati s kemijo… a obstaja kaj naravnega za srednje rjave lase… ker siva izgledam obupno? Hvala!

Jaz uporabljam Radico, super za lasišče in lase, poguglaj.

Jaz uporabljam Radico, super za lasišče in lase, poguglaj.

Radico.

Radico. Odlična stvar.

Poskusi s kano. Ampak vprašaj kakega frizerja, katero ti priporoča, ker nekatere znamke so res naravne, nekatere pa imajo tudi kaj kemije dodane.

V nekateri kani je natrium pikramate. Vprašaj Mirjam Korez, kako se brez ogrožanja zdravja pobarvati. Ona ve tudi za indigo in amlo.

Sem se ravno pobarvala prvič h Radico barvo- kana. Tudi že siva s poškodovanimi in krhkimi lasmi. Lasje se svetijo, 100% prekrijejo sive lase, tako da sem zelo zadovoljna. Barve lahko mešaš med sabo itd.

Nekatere Radico barve prekrijejo tudi sive lase.
Kontaktiraj jih preko fb, takoj svetujejo katera barva je najboljša.

prej kano, že dolgo radico. Res lepe barve, brez da poškodujejo lase. Izberi pa raje odtenek svoje naravne barve ali za odtenek temnejšo, da prime enakomerno povsod.

Na žalost mi Radico barva ni prekrila sivih las. Ne vem, kaj delam narobe. Kakšni nasveti bi bili dobrodošli:)

Uporabljam Radico in mi odlično pokrije sive lase, pa imam močne, goste lase. Sicer so se mi nekoliko razredčili, ne vem ali so leta, ali pa ta barva vpliva na to.

verjetno delaš napako pri izbiri odtenka. Jaz imam temne lase, nekaj sivih, pa mi najlepša barva pride z violet, burgundy, lahko bi bila tudi črna, bakreno rjava. Barva je lepa, lasje zdravi, sive 100% pokrije.

Ja, še eni nasveti so, meni je to povedala gospa pri radico firmi, lasje morajo biti čisti, lahko si daš gor mešanico jabolčnega kisa z vodo, mešanica naj bo topla, pusti 20 minut, speri in potem nanesi barvo.

in sem zadovoljna, sedaj sem pa v dvomih ali je res naravna…

ni naravna, ima hidrogen.

Uporabljam Khadi. Izgleda enako kot Radico, en zelen prah. V navodilih piše da za boljšo obstojnost dodaš žličko soli. Čas barvanja je od 15min.do 2h. Bolj vroča je mešanica bolj intenzivna je barva. Po izpiranju nanesem balzam njihove znamke ki zapre las. Prvi dan ne smeš uporabljat ne laka ne utrjevalca, skratka nič.

Mene tudi zanima barvanje z naravnimi, pri tistih navadnih so mi začeli po barvanju šopi las letet ven in si ne upam več. Imam temno rjave lase in bi si jih rada okrepila, samo baje to naredi samo čista kana, oranžna mi pa ni všeč. :/

Jaz uporabljam Martis znamko, baje tudi brez kemije.

Včasih lahko na naravno telo še bolj reagira.
Jaz bom poskusila z naravno sivo. Pa še modno je 😉
https://www.instagram.com/grombre/

Syos je zakon

Ne znaš brati ali ne razumeš, da tista umetna barva ni naravna barva?
In Keune je boljša umetna barva.

New Report

Close