Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Primark naslednji teden odpira svoja vrata

Primark naslednji teden odpira svoja vrata

In spet bo folk na veliko zapravljal….

Vse več ljudi živi,
kot da so na tem svetu zaradi stvari,
ne pa one zaradi njih.

Ta bebavost
je za človeški razvoj
morda še hujša,
kot bi bila tretja svetovna vojna.
VIKTOR GERKMAN

Normalno, da bodo zapravljali. Kako pa naj ekonomski sistem deluje glede na to kako je zastavljen?

Preveč alkohola in tablet a ne lovilec mavro?

Primark ena najbolj bednih trgovin z oblačili, bila 1 krat v Grazu, jaz nisem nič uporabnega našla sama poceni nikakva roba mene že več nikoli ne vidijo v tej trgovini.

Kot da ni že dovolj ciganarije, zdaj pa še ta pofl. Res bravo.

Jaz pa rabim bele kavbojke, navadne slim. Kaksen je njihov jeans in koliko dam za take kavbojke? Ce so v redu in poceni, tu ni neke škode, ker so bele,kavbojke pac povsod bele kavbojke. Ne dam ravno 60€ v nekimsportini.

Če bojo nardil kot HM, Zara, Mango in ostali nizkocenovci, pol dobimo ves pofl ki ga ne prodajo v drugih državah EU k nam. Bomo spustili.

Danes sem bila prijetno presenečena, ko sem vstopila v njihov razstavni prostor na Čopovi.
Podarili so mi bombažno nakupovalno torbo, darilni bon za 10 € in rumeno okusno sladoledno lučko. Zelo prijazne hostese.
Pohvalno!

Ker sem dobila bon, ga grem v četrtek unovčit. Upam, da imajo dobro obutev, kupila si bom balerinke in kakšen poletni jeans.

Jaz sem bila parkrat s kolegico v grazu, pa ne vem ce sem kupila 1 majco, pa se to na silo, da sem vsaj nekaj vzela.
Meni je tak podn, pa toliko ciganije kot najdeš tu,vsaj v grazu.. ni v nobeni trgovini..res ne.
Ne štekam te obsedenosti s primarkom, nisem izbircna, ne kupujem dragih firm…ampak ta primark pa je meni kar nekaj res.

Podpis.Sam rafut.Ne hvala za take cunje,se pa malo bolj cenim.Ni pogojev,da kaj kupim tam,niti vstopiti nocem vec tam.😁

Kje pa točno je ta razstavni salon na Čopovi?

Ni glih razstavni salon Primarka, ampak en vecji prostor, tam kjer je en širši vhod med pekarno in pošto. Tukaj veckrat kaj razstavljajo, recimo za novo leto ipd. Včeraj je pač Primark imel razstavljene lutke z oblacili, radovedneze oz naključne obiskovalce pa so obdarili z lepo nakupovalno bombažno torbo, bonom in lucko. Se je splacalo👍 zaviti noter. 😉

Isto jaz. Polno socialcev v trgovini, prav slab zrak je noter, ponavadi strašna gužva. Ce kaj kupite, dobro poglejte, zna bit natrgano, umazano..
Sej ne recem, nikjer ni kvalitete, vse isti šmorn tudi v drugih trgovinah..ampak jaz ene pametne stvari nesem našla. Sem vzela pižamo, pa po pranju bi jo lahko stran vrgla.

Jaz sem videla to trgovino nekje v stilu kot pepco, kik, h&m,orsay ..c&a ima dosti boljšo kvaliteto..

Super, hvala za hiter odgovor 🙂

New Report

Close