Primark naslednji teden odpira svoja vrata
Jaz sem bila parkrat s kolegico v grazu, pa ne vem ce sem kupila 1 majco, pa se to na silo, da sem vsaj nekaj vzela.
Meni je tak podn, pa toliko ciganije kot najdeš tu,vsaj v grazu.. ni v nobeni trgovini..res ne.
Ne štekam te obsedenosti s primarkom, nisem izbircna, ne kupujem dragih firm…ampak ta primark pa je meni kar nekaj res.
Ni glih razstavni salon Primarka, ampak en vecji prostor, tam kjer je en širši vhod med pekarno in pošto. Tukaj veckrat kaj razstavljajo, recimo za novo leto ipd. Včeraj je pač Primark imel razstavljene lutke z oblacili, radovedneze oz naključne obiskovalce pa so obdarili z lepo nakupovalno bombažno torbo, bonom in lucko. Se je splacalo👍 zaviti noter. 😉
Isto jaz. Polno socialcev v trgovini, prav slab zrak je noter, ponavadi strašna gužva. Ce kaj kupite, dobro poglejte, zna bit natrgano, umazano..
Sej ne recem, nikjer ni kvalitete, vse isti šmorn tudi v drugih trgovinah..ampak jaz ene pametne stvari nesem našla. Sem vzela pižamo, pa po pranju bi jo lahko stran vrgla.