Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ste že kaj rjavi?

Ste že kaj rjavi?

Ravno gledam, da mam malo sun kissed skin. Yesss!!!

Ja ze tudi malo.

Jaz z grablam obracam travo in jo grabim v snope zadnje 4 dni in sem ze zelu rjav, ku da bi biu na morji.

Itak – kot vsako leto.
Hoja zunaj, opravki in potepi s kolesom, delo na vrtu, itd… pa se nabere.

Ja kua pa ti po vrt trapljes, mestna srajca?

Ah, moja polt pa žal zelo malo porjavi, večinoma me samo opeče. Sem se že pred leti s tem sprijaznila, tako da se pred sončnimi žarki raje skrivam, kot pa nastavljam. Ni vredno opeklin za tisto malo barve. Mogoče mi bo pa zato prihranjena kaka gubica na obrazu ko bom starejša.

Ja, mene se prec prime.

Jaz malo že, popoldan po službi se malo posoncim na terasi..kaksne pol urce. Malo barve imam, ravno toliko je bo dovolj, da ne bom bela kot jogurt na morju. Vedno tako delam in me nikoli ne opece, na sonce grem sele ob 16.30 ali kasneje in dobim odlicno.podlago.

Enako.

Jaz se izpostavljam soncu, ampak rjava si pa ne želim bit oz. se žgat.

Zgornji del telesa, da.

Predolgo in ob napačnih urah se nastavljaš soncu.

Niti ne, ker najbolj sovražim ležat na nekem soncu in se obračat ko ena riba na žaru,

Po rokah pa itak, ker te prime mimogrede.

Že.

Seveda, začetek sezone je ključen za lepo in enakomerno zagorelost, tako da fraj cajt pogosto izkoristim tudi za sončenje.

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Ja kua pa ti po vrt trapljes, mestna srajca?
[/quote]

A ne bi smel, ali kaj?

Samo roke 😐

Jaz tudi že šiptarsko majčko nosim. Po moje se nazadnje sončila v prejšnjem stoletju…

Jaz tudi že šiptarsko majčko nosim. Po moje se nazadnje sončila v prejšnjem stoletju…
[/quote]

😀 delo na prostem, pa se sončim. Sončenje kot sončenje mi pa nikoli ni pasalo, drugi so se pražili, jaz sem pa v senčki pod borovci brala ponavadi – in na koncu smo bili enako rjavi 😁

Res je pomembna prava ura za sončenje. Sončim se med 10h in 11h, popoldan pa po 16h. Vedno se namažem. Včeraj sem se s 50+ faktorjem, ker je bilo prvič letos, pa me je prijelo. Kar na rjavo. Me je presenetilo, da me je, kljub visokemu faktorju in glede na to, da nisem dolgo ležala. Ampak je lepo 😊

Se ne sončim. Sem svetlopolta, porjavim ravno toliko kot me na poti oplazi sonce. Da bi se pa načrtno pražila mi pa ni.

Rule 34

Imam vgrajeno naravno notranje opozorilo, kdaj imam sonca dovolj – alergijo na sonce. Ni fajn, je pa najbrž koristno.

Svetlopolta, me kar zazebe.

Ko bi vsaj še mene. [hashtag=boobsweatproblems]#boobsweatproblems[/hashtag]

Rule 34

[img]https://meme.xyz/uploads/posts/t/l-37852-when-you-get-a-sunburn.jpg[/img]

New Report

Close