Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vročina in petke

Vročina in petke

Ali v tej vročini obujete visoke petke?

Seveda, zakaj ne? Odprti sandali z visoko peto, 11 cm, vsak dan.

Ja itak, da. Vsak dan +8 cm, sandale, salonarje, natikače,……. Zakaj pa ne bi poleti obule visokih petk?

Ker veliko hodim ni šans, da obujem te mučilne zadeve. Če že, izberem takšne čevlje z max 5 cm petko in udoben material pa še vedno izgleda elegantno in sexy. Gledam ženske z visokimi petami po nakupovalnih centrih. Večina ima trpeč izraz na obrazu in ima držo kot pomarančni olupek. Pa še stopala so zaradi vročine tako žilasta, da ni za nikamor.

Ne nosim visokih petk, saj bi se padla kje 🙂

Ja, tudi, sandali s petko, letos je tako naneslo, da pravzaprav direkt iz gleznarjev v sandale, salonarji so prakticno nenoseni. Obozujem tak stil, se vedno, kljub letom ene in iste mode. No, peta je kar klasicna, ozka, tale kvader mi ne ustreza.

Saj je zdaj najbolj primeren čas:) V snegu in dežju ne gre;)

Lepa in urejena ženska stopala v estetskih petkah ❤, seveda nosim, pa birkenstokice tudi…

Alenny ima sigurno še najlonke oblečene.

Alenny ima sigurno še najlonke oblečene.
[/quote]

Alenny je pomojem bivša tekmovalka za miss, je res zlo elegantno oblečena seksi ženska, nimaš kaj. Meni zmeraj malo dvigne tenperaturo, ko si jo predstavljam v kakšni kratki oblekici.

Elegantni sandali high heels je obvezen del garderobe.

Zakaj ne bi petk poleti? Ravno toliko kot japonke, tudi petke, in to brez kislega obraza.

Kot so povedale že dame pred mano – ravno poleti je najlažje, največ izbire (sandali, natikači…), najbolj primeren čas za hojo v petkah. Pa seveda v vsem ostalem. Poletje je najboljše za oblačit se, toliko izbire, nobene drame, uživancija….

V visokih petah je treba znat hodit. Gledam ene kako elegantno hodijo, lahkotno tudi v 10 cm petah mogoče se več in so prav lepe za videt, me ima da bi jih za inštruktorice vzela 🙂
Grozno je pa videt žensko ki visokih pet ne obvlada in hodi ko slon.

In potem v teh visokih, nerodnih petah sedete za volan in vozite. Ni čudno, da je toliko nesreč ravno poleti.

Mnogo bolj nevarne so kake natikače in japonke, sam v tvojo vednost.

Jaz zdej nosim gumjaste škornje ki so spredaj odprti.
Petke imam samo v nedeljo za k maši in pa kadar imam upokojenci ples.

Odkar sem se preselila, petk ne nosim več.
Vsi čevlji so pospravljeni v kleti v škatlah.

Vsak dan jih ne nosim, ker mi noge zatečejo. Za posebne priložnosti in večerni potep jih imam pa zelo rada. Lepa mi je samo tanka peta, debelih podplatov in debelih pet ne maram. Vedno pa imam urejene noge in nalakirane nohte.

Ne nosim pet. Poleti mi noge otekajo in zelo bolijo. Imam nekaj lepih sandal brez pet in nekaj balerink.

Petke nosim samo za extra priložnosti ali ob vikendih. Čez teden ni šans, da jih obujem. Jih pa ne nosim rada prepogosto, ker opažam, kakšne težave imajo nekatere pozneje z nogami.

Nikoli nisem nosila pretesnih čevljev ali pet. Požvižgam se na moške poglede. Važno da je meni udobno. Ve imate najbrž že zelo skrivinčena stopala, kot drevesna rogovila, ne? Neki takega: https://www.google.com/search?q=deformacija+stopal&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjfvJ3E4u7iAhWDxIsKHR-pCxAQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=360&bih=612

E, o teh težavah sem napisala. Ampak nektere potrpijo, samo, da jih nosijo še naprej.

E, o teh težavah sem napisala. Ampak nektere potrpijo, samo, da jih nosijo še naprej.
[/quote]

Vse za moške ☝️

Razmišljam enako. Komu na čast bi deformirala svoje telo z nenaravnim obuvalom dan za dnem? Visoke pete porušijo tudi statiko telesa, povzročajo bolečine v hrbtenici, vratu, tudi glavobole.
Ortopedi jih pa sploh odsvetujejo.
Ampak večina žensk bi naredila vse, da je opažena. Bolj kot na zdravje in počutje, gleda na svoj videz.

New Report

Close