Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kavbojke – skinny neraztrgane, nizek pas

Kavbojke – skinny neraztrgane, nizek pas

kje za vraga najti take hlače?
Imela sem svoje ene stare kavbojke in na mojo nesrečo so se strgale na riti – pač že dokaj stare, se obrabijo po 7 letih.
Zdaj moram v nabavo novih -ampak z grozo ugotavljam, da bo to misija nemogoče praktično.
Ne iščem neke drage firme – lahko je čist no name po teh štarcunah, ampak z grozo ugotavljam, da so praktično vsi modeli raztrgani na hlačnicah, če pa ne tam, so pa scufane in strgane spodaj na robu pri gležnju. Oboje je zame no go – pa moda gor ali dol, ne dam centa za raztrgane hlače. Potem pa je še naslednji problem, ker je večina modelov z visokim pasom (kao spet moda) ampak jaz tega ne morem nositi, ker mi ne paše na postavo nikakor in tudi počutim se ne dobro v teh z visokim pasom.
Takko je bil še najbližje z modeli na voljo, ampak tam imajo pa vsi modeli spodaj pri gležnju tako ozko, da te rob prav tišči – pa imam jaz ekstra suhe noge v gležnjih in celotnih mečih – pa mi je že muka je čez peto tisto ozko sploh gor dobit. Tako,da tudi te odpadejo. Se sprašujem kako lahko druge to nosijo.

Torej prosim za ideje, kje dobiti kavbojke kot so v naslovu?
Tiste, ki so se mi strgale doma stare sem kupila v New Yorkerju, ampak tam je zdaj vse strgano in razcufano povsod praktično vsi modeli. :(((
Hvala za ideje.

https://www.bonprix.si/collections/zenske-oblacila-kavbojke

teily veijl

teily veijl
[/quote]
ja ti pa res – ene sem celo našla, sem že mislila te gredo z menoj, pa vidim, da se je na eni hlačnici nekomu pred mano zapotegnila zanka, še par iste številke pa niso imeli 🙁

hvala, ampak preko neta si hlač ne upam kupovati, ker imam tako malo čudno postavi, da brez,da jih probam, si jih ne upam kupiti.

Zdravo.
Tom Tailor.

H&m

joj ta HM – vse z visokim pasom, ali pa strgano. Enako tudi Stradivarius

ja ti pa res – ene sem celo našla, sem že mislila te gredo z menoj, pa vidim, da se je na eni hlačnici nekomu pred mano zapotegnila zanka, še par iste številke pa niso imeli 🙁
[/quote]
imam jih pet parov že nekaj let. čisto ok so.

Levis in Tommy Hilfiger.

Tom Tailor in S’Oliver

imam jih pet parov že nekaj let. čisto ok so.
[/quote]
ja, verjamem in se tudi strinjam.
Samo tistim eni, ki sem jih jaz probala – se je očitno nekomu pred mano ali z prstanom ali s čem potegnila zanka na eni hlačnici – samo na tistem paru, ki sem jih poskusila – še enega drugega para iste številke pa niso imeli, da bi ga vzela.

Tudi jaz iscem tak kroj, a ne kavbojk, ampak crne hlace za sluzbo. Vse imajo visok stisnjen pas! Nizek pas, prooosim vrni seee!

Mogoče še Orsay, tudi za hlače.

Kolko imaš širino in dolžino? Nor 30/32? Ali 27/30? Prva st pomeni širino, druga dolžino. Moajw številke,
. Ženska širina 40 pomeni moško širino 30.
Druga st 30 skrajšan model za mišje do 165 cm, 32 je povprečna dolžina, 34 pa podaljšana
Prva st. 28 pri moškem pomeni 37 za žensko.

Torej kolko rabiš? Povej v moški in ženski obliki.

Mosko 26/32 pomeni po žensko 36 v pasu in povprečno dolžino oz za višjo žensko.
Miško 30/34 pomeni žensko v pasu 40 in zelo visoko
Moška 32 je enako kot ženska 42.

Res je, to je obvezna oprava starih bab, zraven črnih pajkic seveda, šlaufe iz špeh je treba dat vsem na ogled, ma da visi čez pas spredaj in zadaj, ni tu debate.😂

Za čez poletje si kupi lahko poletno obleko in je problem rešen.Kavbojke boš pa kupila na zimo.

Viharni prdec, tokrat imaš prav. Moja 86 let stara teta že leta nosi samo še kavbojke. V starih časih se je pa oblačila, kot da bi ravnokar stopila z modne brvi.

Res je težko odgovarjati na temo kajneda zadnji štirje komentatorji?

Saj je na temo o kavbojkah z nizkim pasom, kaj se pa pritožuješ multinično brezosebno bitje?😅

New Report

Close