Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kopalke vs moderc

Kopalke vs moderc

Ali poleti oblečete kar zgornji del kopalk namesto modrca?

Jaz, kakor kdaj. Ne vem, kako druge gledate na to, recimo roza zgornji del kopalk, zavezan okrog vratu in zadaj na hrbtu, čez bela majica, kratka modra kikla in japonke, pa ne za na plažo, čisto tako za doma.

Samo če grem k zdravniku.

Ne, nikol. Imam modrcev cel kup, pač različnih barv. Modrc od kopalk pač sam ko grem na plažo ali iz plaže.
Drugač pa pod belo majčko obvezno bel modrc.

Kopalke pod majico, samo za na plažo, za v kafič ali trgovino na plaži. Še normalnega modrca se branim kot hudič križa, kaj šele, da bi zamenjavo zanj iskala v kopalkah.
Je pa res kar nekaj te mode za videt, ravno v tem poletnem času, da se nekaterim ne ljubi zamenjat kopalk za modrc in potem čez oblečejo od raznih majic, topov,oblekc, ….
No ja, kakor komu paše.

Kopalke imam samo za na plažo in dopustniški čas. Drugače pa nosim bombaž ali čipke.

Ce je doma zate doma po hisi, vrtu, v trgovino, morda na izi pijacko v lokalni bar, potem ok. Ce pa mislis se za v sluzbo, na banko in si starejsa od nekih 20 let, potem pa ne. Ampak seveda se okusi in mnenja razlikujejo.

Aja, jaz tega ne pocnem. Nosim modrc in mi ne pade na pamet, da bi kopalke imela spodaj.

Nikoli. Modrc kopalk je drugače narejen kot navaden modrc. Se niti v omari ne družita:)

Jaz pa to prakticiram celo poletje. Mi je super imet kopalke oblečene, da ko grem ven na vrt delat samo majico slečem in lahko lepo v kopalkah delam. Ni mi vroče in še lepo porjavim.

Najlepše ste takrat, ko se vam bradavičke vidijo skozi majico.

Ne, nikol. Imam modrcev cel kup, pač različnih barv. Modrc od kopalk pač sam ko grem na plažo ali iz plaže.
[/quote]

Pod belo majčko obvezno “nude” oz kožno barvo modrca….

[/quote]

Jaz pa kožnega ali črnega. Belega skoraj nikoli. Ne vem, nekako se mi zdi, da se ravno beli bolj vidi 🙂

Na morju sem jaz vedno v kopalkah, tudi za trgovino in pijače. Samo ob večerih, če se kam gre imam modrček. Pa tudi doma. V okolici hiše vedno kopalke, sicer pa je res, da doma niti ne nosim modrčka.

"Sometimes you will never know the value of the moment until it becomes a memory."

Jaz pa kožnega ali črnega. Belega skoraj nikoli. Ne vem, nekako se mi zdi, da se ravno beli bolj vidi 🙂

Na morju sem jaz vedno v kopalkah, tudi za trgovino in pijače. Samo ob večerih, če se kam gre imam modrček. Pa tudi doma. V okolici hiše vedno kopalke, sicer pa je res, da doma niti ne nosim modrčka.
[/quote]

Kar priznaj, da ti pase, da te majcka boza po bradavickah… 😉😋

Doma imam modrc od kopalk samo za seno grabit 💪 fajn za barvo nabirat 😊
in ne, nimamo kmetije, ampak se kar zamudiš tudi na veliki parceli.

Kar priznaj, da ti pase, da te majcka boza po bradavickah… 😉😋
[/quote]

Joj, ko bi vedel. Ni boljšega občutka kot dati ga dol, takoj ko prideš domov ☺️

"Sometimes you will never know the value of the moment until it becomes a memory."

Joj, ko bi vedel. Ni boljšega občutka kot dati ga dol, takoj ko prideš domov ☺️
[/quote]

Si mislim, da je boljše, če ga da dol nekdo drug… 😋 Vem pa ne (ne nosim modrca). 😃

[/quote]

Belega in kožnega se najmanj vidi. Črn pod belo majico, je kot da hodiš okrog samo v modrčku 🙂

Belega in kožnega se najmanj vidi. Črn pod belo majico, je kot da hodiš okrog samo v modrčku 🙂
[/quote]

Nee. Res? 😄 Ne mislim, tistih belih majic, ko so tako oprijete, da se še popek vidi spodaj. Take normalne 🙂

Si mislim, da je boljše, če ga da dol nekdo drug… 😋 Vem pa ne (ne nosim modrca). 😃
[/quote]

Ja, ampak ko ti ga kdo drug da dol, po navadi ne ostane samo pri tem 😊 Oziroma ne sme ostat. Ko si ga daš sam, pa je to to 😆

Ja, ampak ko ti ga kdo drug da dol, po navadi ne ostane samo pri tem 😊 Oziroma ne sme ostat. Ko si ga daš sam, pa je to to 😆
[/quote]

Haha… 😃 Ampak k sreci nam je mati narava vgradila tudi en varnostni ventil. Saj ves, “rucni rad” pa to… 😃 Ni isto, ampak bolje kot nic pa vseeno. 😃

Ja, poleti včasih obleečem zgornji del kopalk namesto modrca. Predvsem za določene športne aktivnosti (ne nujno za vodne športe), ter pod nekaj poletnimi oblekami ali majicami. Gre za takšne, k ise zavežejo okrog vratu in je zgornji del kopalk pod njimi manj opazen, kot bi bil modrc. Seveda izključno v svojem lokalnem okolju v mojem prostem času. Kopalke nosim tudi na svoje proste dni, ko se nameravam iti kasneje kopati. Se pa vedno oblečem tako, da kopalke niso opazne. Nikoli ne nosim kopalk pod belo majico. Samo na plaži nosim kopalke pod najicami s klasičnimi naramnicami. Če nosim zgornji del kopalk pod obleko, imam lase spuščene, da se ne vidi trakcev za vratom in podobno.

Razlog je predvsem v tem, da še nisem našla modrca, ki bi se po udobju približal mojemu zgornjemu delu kopalk. Zato si poleti v svojem prostem času privoščim več udobja :).
Vedno jih sicer nosim namesto modrca, ne kot samostojen zgornji del (brez nekega zgornjega dela čeznje).

Moderc? Ali modrc? Oktoberski ali oktobrski?
Koprski ali koperski?

Dejmo, no, malo manj mendrat!

Ne. Kopalke le na plaži oziroma kafiču plaže.
Pod belo majico pa nosim modrc v odtenku kožne barve.

Dejmo ali dajmo?

Dejmo ali dajmo?
[/quote]

Odvisno kje živiš. Na Gorenščem je dejmo. E kot polglasnik.

New Report

Close