Kopalke vs moderc
Kopalke pod majico, samo za na plažo, za v kafič ali trgovino na plaži. Še normalnega modrca se branim kot hudič križa, kaj šele, da bi zamenjavo zanj iskala v kopalkah.
Je pa res kar nekaj te mode za videt, ravno v tem poletnem času, da se nekaterim ne ljubi zamenjat kopalk za modrc in potem čez oblečejo od raznih majic, topov,oblekc, ….
No ja, kakor komu paše.
Ne, nikol. Imam modrcev cel kup, pač različnih barv. Modrc od kopalk pač sam ko grem na plažo ali iz plaže.
Drugač pa pod belo majčko obvezno bel modrc.
[/quote]
Jaz pa kožnega ali črnega. Belega skoraj nikoli. Ne vem, nekako se mi zdi, da se ravno beli bolj vidi 🙂
Na morju sem jaz vedno v kopalkah, tudi za trgovino in pijače. Samo ob večerih, če se kam gre imam modrček. Pa tudi doma. V okolici hiše vedno kopalke, sicer pa je res, da doma niti ne nosim modrčka.
Jaz pa kožnega ali črnega. Belega skoraj nikoli. Ne vem, nekako se mi zdi, da se ravno beli bolj vidi 🙂
Na morju sem jaz vedno v kopalkah, tudi za trgovino in pijače. Samo ob večerih, če se kam gre imam modrček. Pa tudi doma. V okolici hiše vedno kopalke, sicer pa je res, da doma niti ne nosim modrčka.
[/quote]
Kar priznaj, da ti pase, da te majcka boza po bradavickah… 😉😋
[/quote]
Belega in kožnega se najmanj vidi. Črn pod belo majico, je kot da hodiš okrog samo v modrčku 🙂
Ja, poleti včasih obleečem zgornji del kopalk namesto modrca. Predvsem za določene športne aktivnosti (ne nujno za vodne športe), ter pod nekaj poletnimi oblekami ali majicami. Gre za takšne, k ise zavežejo okrog vratu in je zgornji del kopalk pod njimi manj opazen, kot bi bil modrc. Seveda izključno v svojem lokalnem okolju v mojem prostem času. Kopalke nosim tudi na svoje proste dni, ko se nameravam iti kasneje kopati. Se pa vedno oblečem tako, da kopalke niso opazne. Nikoli ne nosim kopalk pod belo majico. Samo na plaži nosim kopalke pod najicami s klasičnimi naramnicami. Če nosim zgornji del kopalk pod obleko, imam lase spuščene, da se ne vidi trakcev za vratom in podobno.
Razlog je predvsem v tem, da še nisem našla modrca, ki bi se po udobju približal mojemu zgornjemu delu kopalk. Zato si poleti v svojem prostem času privoščim več udobja :).
Vedno jih sicer nosim namesto modrca, ne kot samostojen zgornji del (brez nekega zgornjega dela čeznje).