Ženske z dolgimi sivimi lasmi so ogabne
Res vas je težko gledat!!! A čisto nič ne daste na svoj izgled, da se take pojavljate v javnosti? Po možnosti še z razpuščenimi lasmi!!! FUJ!!! Ni gršega od babe z razpuščenimi, dolgimi lasmi, kot bi ji nekdo sive špagete stresel na bučo!!! Kot čarovnice ste, dajte se no vsaj malo zrihtat!!!
Take babe sigurno nimate dedca, le kateri bi vas sploh pogledal? Najbrž vsak zbeži, ko vas vidi. Osnovna urejenost od ženske terja, da ne hodi okrog s sivo grivo, sploh z razpuščeno!
Ženskam z dolgimi sivimi lasmi je prekleto vseeno, ali se ostalim zdi, da jim pašejo ali ne. Uživajo v drugih rečeh.
Moški, ki ga imajo, jih ljubi zaradi osebnosti in očitno je pri teh letih že toliko zrel, da ve, da le fasada ni dovolj.
V bistvu sem jim marsikdaj malce nevoščljiva … Za koga, hudiča, se jaz “farbam” ( lase in sama sebe)? Za neko družbeno sprejemanje očitno.
Še nekaj let, pa upam, da tudi jaz dozorim in si končno uspem pustiti sive lase. V planu imam sicer kratke sive, a če bo to pomenilo, da sem non-stop pri frizerju – za koga spet???
Tudi jaz čakam, da bom šla v penzijo in si nehala farbati lase!! Priznam, da si jih trenutno, ko še hodim v službo, ne upam nehati barvati. Ker ljudje, saj to vidimo na MON-u, imajo zlobne jezike in žleht gobce. Predvsem vidijo druge, sebe nikoli. Se nočem dajati v zobe s sivimi lasmi v službi… Čez dobrih 5 let, ko bom dopolnila delovno dobo in se spokala v penzijon, pa se ne mislim več ukvarjati s strupenimi jeziki. Pustila si bom sive lase, preveč kemije sem že v teh letih zmetala direkt na (in v) glavo! Mislim pa imeti kratke sive lase, dolgih nisem nikoli imela.
A to vas kdo prisili, da da te svoje oči dol in jih napopape na ljudi? Kot pri hrani, ko vam nekdo na vso silo drži žlico pred usti in vas sili jesti hrano, po kateri vam je slabo in potem bruhati? 😂
Toliko lepote okrog vas, nekateri se pa venomer zaletavajo ravno v nasprotno, vsakič znova. Kot je pri odprtem postu zaslediti.
Če bi na cesti ležal diamant, malo naprej pa kakec, bi nekateri pač ‘občudovali’ slednje verjetno.
🤣😂😂😂
Na sreco imam pri skor 50 komaj kaksen siv las … barvanje se mi zdi neka odvecna obveza. Je pa res, da pri 30 tezko hodis siv okoli. Zaradi pritiska druzbe, ce ne drugega. Tiste, ki pa so sive, so pa ze toliko stare, izkusene, vejo, da barva las ni bistvena, da jim je deveta briga, kaj si drugi mislijo o njih. Urejenost ni enako pobarvani lasje. Zadovoljstvo pa se manj.
Dejansko dolge spuščene sive lase vidiš na tudi sicer neurejenih ženskah. To niso slovenske hollywoodčanke, ki kažejo svojo sivino z urejenimi frizurami in elegantnimi postavami v ekstra oblačilih. Ne ne, pri nas vidiš žensko, ki ji dol maha za moža in za splošni vtis in sploh za urejenost. To so pač tiste lenobe, ki se jim še pod tuš ravno ne ljubi, še nohte imajo v različnih dolžinah, ker je težko vzeti ščipalec v roke. Take ženske vidiš v dveh ekstremih. Ene so koščeno suhljate, z nekim čarovniškim profilom, ene pa znojne debeluške, ki se jim kisla repa lepi za čelo in za povrh še zaudarjajo po glivicah.
Enako obupni so dolgolasi sivolasci. Ti imajo ponavadi spredaj plešo, zadaj pa tanek čop do riti. Kdove komu na čast.
Edine, ki dobro nosijo sive lase, so kratko postrižene mladostne ženske, ki poleg sivih las znajo pokazati še urejeno telo, oliko in prijaznost.
Vse ostalo pa je samo slaba tolažba zanemarjenk. Vsaj jaz še nisem srečala urejene sivolase dolgolaske.