Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kaj nosite poleti xxl ženske?

kaj nosite poleti xxl ženske?

Spet poletje, pet preveč kg, spet nobene ideje, kaj obleči, da ne zgorim in da mi ni nerodno (ne kažen nog in nadhlahti).
kakšna ideja, kaj nosite, kje kupite?

sem prebrala za sabo in se sama sebi smejim, kako fino sem se zatipkala. če bi bilo le pet kg preveč, skakala bi do neba!!!!
hotela sem napisati spet preveč kg.
ne 5, rajši 50 :((((

Ves kako je, ce si debel, si debel, karkoli obleces.
Poleti sem nosila dolga krila in obleke, zgoraj s kratkimi rokavi ali brez. Nadlakti so debele, pa ce imas rokave do tal ali si brez rokavov.
Kupovala sem v glavnem v C&A, nekaj tudi v Kiku, NKD mi pa nikdar ni potegnil. Nosila sem st. 50.

sem prebrala za sabo in se sama sebi smejim, kako fino sem se zatipkala. če bi bilo le pet kg preveč, skakala bi do neba!!!!
hotela sem napisati spet preveč kg.
ne 5, rajši 50 :((((
[/quote]

Nosim to, kar mi je vsec in se v tem dobro pocutim. Kazem speh na rokah in nogah, ker mi je oziroma se trudim, da mi je vseeno, ce drugi vidijo moje nepopolno telo. Sploh pa .. zakaj bi mogla jaz trpet vsa pokrita? Da bo drugim prikrajsan pogled na debele roke, medtem ko se bodo sami lahko odkriti hladili? Ne hvala. Na prvo mesto je treba dati sebe, svoje zdravje in dobro pocutje. Nekje na zadnjem mestu pa mora biti mnenje drugih 🙂

Nosim to, kar mi je vsec in se v tem dobro pocutim. Kazem speh na rokah in nogah, ker mi je oziroma se trudim, da mi je vseeno, ce drugi vidijo moje nepopolno telo. Sploh pa .. zakaj bi mogla jaz trpet vsa pokrita? Da bo drugim prikrajsan pogled na debele roke, medtem ko se bodo sami lahko odkriti hladili? Ne hvala. Na prvo mesto je treba dati sebe, svoje zdravje in dobro pocutje. Nekje na zadnjem mestu pa mora biti mnenje drugih 🙂
[/quote]

Lubica, če bi ti zares kaj dala na svoje zdravje in počutje, potem v prvi vrsti ne bi bila predebela. Pika. Pa se usajaj zdaj kolikor ti je volja.

Za avtorico pa: Bravo, še dobro, da si se na to spomnila sredi junija. Ker prej res nisi opazila. Najbolje da zdaj še vprašaš, kako do morja shujšat za 3 številke.

Ptiporočam c&a, kik, mano in nkd, imajo večje številke in zmerne, ob akcijah celo mizerne cene. Ne oziraj se na žaljive komentarje zgoraj, ko boš pripravljena, boš shujšala. Najmanj vroče ti bo najbrž v oblačilih iz viskoze ipd.. Vsak nosi svoj križ, pa naj bojo to slabi odnosi, nezaposlitev, bolezen, previsoka ali prenizka teža…. Srečno!

A ni zanimivo, da so ravno debeli tisti, ki imajo slabe odnose, bolezni, so težko ali nezaposleni….? A vam to res nič ne pove?

Ne razumem, zakaj je treba ujčkat take, ki več kot očitno rabijo brco v rit, ne pa potuhe.

Največ naredi material. Jaz ne nosim brez rokavov oblačil, ampak ne nosim pa tudi sintetike ker to se pa kuhaš. Pa nič kar je preveč ob telesu oz. preveč ozko. Sploh rokavi da se ne zažirajo v podpazduho. Ker bodimo realni, ko si debel se 10x bolj potiš. Vsaj jaz. Ko sem bila suha me je nonstop zeblo, sedaj pa nonstop švicam.

Lubica, če bi ti zares kaj dala na svoje zdravje in počutje, potem v prvi vrsti ne bi bila predebela. Pika. Pa se usajaj zdaj kolikor ti je volja.

Za avtorico pa: Bravo, še dobro, da si se na to spomnila sredi junija. Ker prej res nisi opazila. Najbolje da zdaj še vprašaš, kako do morja shujšat za 3 številke.
[/quote]

Ce gre septembra na morje, komot shujsa 21kg,kar je nekje 3 stevilke.

A ni zanimivo, da so ravno debeli tisti, ki imajo slabe odnose, bolezni, so težko ali nezaposleni….? A vam to res nič ne pove?

Ne razumem, zakaj je treba ujčkat take, ki več kot očitno rabijo brco v rit, ne pa potuhe.
[/quote]

Kakšni so pa kaj tvoji odnosi, kajti tukaj deluješ precej živčno in napeto, da ne rečem vzvišeno. S takimi ljudmi življenje ni pesem.

[/quote]

Razčisti pojem kaj je zdravo potem se oglasi.

Glej, četudi si debeluška imaš še vedno neko obliko telesa: jabolko, hruška, sodček in na podlagi tega ti lahko svetujemo. Vsekor pa se strinjam z zgoraj napisanim: naravni materiali – lan, bombaž pa oblika, da se ne zažira v telo. Vsekakor ne razumem zakaj skrivati roke – včasih je nekaj brez rokavov bolje, kot, da se rokavi zažirajo v salo, glede nog in kolen je pa že Coco Chanel dolgo tega povedala, da za žensko 30+ ni primerno kazati kolena, stegna so OK. Se pravi capri hlače ali pa bi ti lahko lepo pristajale haremske hlače.

[/quote]

21 do septembra? težka bo. kako?

Ne oziraj se na druge. Obleci, kar ti je všeč in v čemer se dobro počutiš. Lahka obleka iz bombaža, viskoze ali lanu do tik pod koleni s kratkimi rokavi ali brez rokavov. Hlače s tuniko iz tankega naravnega blaga.

Ves kako je, ce si debel, si debel, karkoli obleces.
Poleti sem nosila dolga krila in obleke, zgoraj s kratkimi rokavi ali brez. Nadlakti so debele, pa ce imas rokave do tal ali si brez rokavov.
Kupovala sem v glavnem v C&A, nekaj tudi v Kiku, NKD mi pa nikdar ni potegnil. Nosila sem st. 50.
[/quote]

:-)))) si me nasmejala..

[/quote]

Mene tud zanima, prosim, in hvala

[/quote]

Ti pokazem se svoja debela stegna da bos lahko se bolj zalajala?? 😀

Razčisti pojem kaj je zdravo potem se oglasi.
[/quote]

Glej.. ce si neumna si pac neumna, tu ti nimam kaj.
Ti se lahko sprenevedas kolikor zelis, avtorica se ne, tudi jaz se ne. Sva debeli. Pika. In zaradi tega nimava pravice zaceti posegati po bolj zdravem nacinu zivljenja?
Malo manj pametuj in vec uporabljaj mozgane.

Na netu imaš na tone idej. Išči pod “plus size summer” in podobno. Najdes kar ti je vsec in obleces podobno.

Mene tud zanima, prosim, in hvala
[/quote]

Stroga dieta in gibanje. Moz je shujsal 12kg v enem mesecu, ful pazi, kaj je in vsak dan 1 uro hoje.

Stroga dieta in gibanje. Moz je shujsal 12kg v enem mesecu, ful pazi, kaj je in vsak dan 1 uro hoje.
[/quote]
A,ha,ha,ha,ha,ho,ho,ho,hi,hi, trapa, da že dolgo ne takšne. Če je tvoj dec toliko shujšal in nima raka, se pravi, da dobro izgleda, potem ima pač novo ljubico. Samo na frišno zatrapan dec lahko toliko shujša v tako kratkem času. Namesto, da pišeš budalaštine na mon-u ga raje malo zasleduj. Tista hoja je precej zgovorna.

A,ha,ha,ha,ha,ho,ho,ho,hi,hi, trapa, da že dolgo ne takšne. Če je tvoj dec toliko shujšal in nima raka, se pravi, da dobro izgleda, potem ima pač novo ljubico. Samo na frišno zatrapan dec lahko toliko shujša v tako kratkem času. Namesto, da pišeš budalaštine na mon-u ga raje malo zasleduj. Tista hoja je precej zgovorna.
[/quote]

A, hahahah, hehehe, hihihi, hohohoho…

Pojma nimas 😜😜😜

[/quote]

Jaz nimam odvečnih kg, tako da ni to zdaj poskus samoobrambe, ampak vseeno me zelo zanima, od kje tebi ta statistika. Tvoje osebno mnenje in primer ene suhe in ene debele sosede ne veljajo, uradne podatke prosim, ki potrjujeno tvoje besede.

Jaz nimam odvečnih kg, tako da ni to zdaj poskus samoobrambe, ampak vseeno me zelo zanima, od kje tebi ta statistika. Tvoje osebno mnenje in primer ene suhe in ene debele sosede ne veljajo, uradne podatke prosim, ki potrjujeno tvoje besede.
[/quote]

Statistiko je potegnila iz svoje riti, enako svoje manire.

Glej.. ce si neumna si pac neumna, tu ti nimam kaj.
Ti se lahko sprenevedas kolikor zelis, avtorica se ne, tudi jaz se ne. Sva debeli. Pika. In zaradi tega nimava pravice zaceti posegati po bolj zdravem nacinu zivljenja?
Malo manj pametuj in vec uporabljaj mozgane.
[/quote]

Seveda imata to pravico. Ne moreš pa trditi, da ti je na prvem mestu zdravje, kajti debelost to ni. Vem, da se ne sprenevedaš glede teže, se pa sprenevedaš glede zdravja. To so dejstva in tisti, ki jih pozna, zato ni neumen. Neumen je tisti, ki to zanemarja.

New Report

Close