Ali 160cm visoki ženski bolj sede 50 ali 60kg?
No, da se ne ugiba na blef. Imela sem jih 50-51, pri 162 višine, brez telovadbe.
Kasneje sem redno trenirala, vsaj 3x tedensko, več kot 10 let. Imela sem 57-58kg.
Konfekcijska številka je zaradi telovadbe ostala enaka, čez boke me je bilo pri 58 celo malo manj kot pri 50 in tudi izgledala sem precej bolje, kot pri 50kg.
Potrjeno s strani oboževalcev.
Kaj 170 cm ženski bolj paše? 66 kg ali 66 kg?
https://hips.hearstapps.com/cos.h-cdn.co/assets/15/29/4000×4504/gallery-1436889583-womanbmicomparison.jpg?resize=768:*%5B/img%5D
Tadesna bi lahko imela tudi 70 ali več, pa bi bila bolj privlačna od ostalih
162, če sem natančna. Ko treniram kot nora in imam visok delež mišične mase, jih imam v idealnih razmerah 50-51 kg. Trenutno jih imam zaradi zdravstvenih težav pod 50, če me ne bi pobralo tudi čez oprsje, sem pri 48 kilah videti prav top. Tako da vprašanje o 60 kilah na 160 cm višine je popolnoma brez veze. Na tako majhni višini se pozna čisto vsaka kila. Jaz opazim tudi pol kile, takoj. Pri 60 kilah bi izgledala bunka.
Več kil je lahko bolje (odvisno, kako so razporejene)
[img]https://i.pinimg.com/236x/2d/14/78/2d1478697652035834c980872ad24887.jpg[/img]
Poznam eno 157 kg, 50 kg, pa je kot iz koncentracijskega lagerja.
[/quote]
Ni toliko važno, kako so kile razporejene, bolj kako postavljene za slikanje in kako so sfotošopirane 😉
Večje bedarije ti ni uspelo napisat?
[/quote]
V bitvu je kar nekaj na tem. Tipi ženskih postav izhajajo iz tipa medenice. Obstajajo 4 splošni tipi medenice, v reali pa seveda tudi ogromno kombinacij teh 4 tipov. Vrsta medenice vpliva na izgled bokov in pasu ter na mesta, kjer komu nabira maščoba. Če se maščoba nabira pretežno na bokih in prsih, bo postava tudi z več kg ostala (ali celo postala) bolj ženska (npr hourglass) . Če pa pas ni izrazit in se maščoba nabira pretežno na trebuhu, hrbtu, bo ženska bolje zgledala z manj kg (npr. Apple shape)
Ah, kje pa. Imam več, mišice in je 60kil občutno tu mač. Tam do 54kil je meja pozimi, poleti raje manj. Hrbtenica, kolki, ostal8 sklepi, srce, bodo bolj veseli.
[/quote]
Pri 160 cm je normalno vse od 48 do 64 kg. Tako za hrbtenico kot za srce in kolena. Kje v tem raponu se katera najboljse pocuti in kje najboljse izgleda, pa je tako razlicno, kolikor je 160 cm visokih zensk.
V bitvu je kar nekaj na tem. Tipi ženskih postav izhajajo iz tipa medenice. Obstajajo 4 splošni tipi medenice, v reali pa seveda tudi ogromno kombinacij teh 4 tipov. Vrsta medenice vpliva na izgled bokov in pasu ter na mesta, kjer komu nabira maščoba. Če se maščoba nabira pretežno na bokih in prsih, bo postava tudi z več kg ostala (ali celo postala) bolj ženska (npr hourglass) . Če pa pas ni izrazit in se maščoba nabira pretežno na trebuhu, hrbtu, bo ženska bolje zgledala z manj kg (npr. Apple shape)
[/quote]
Imam normalne prsi in rit in 50kg pri 160cm. Za 60kg moraš imet velike prsi in veliko rit. Pa še to je zelo malo verjetno, da bo 10 odvečnih kg šlo samo v prsi in rit, hitro bodo debele še noge in trebuh.