Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Sram me je nositi krila, kratke hlace

Sram me je nositi krila, kratke hlace

Imam zelo svetlo polt, res dobesedno sem grski jogurt.
Ampak vsako leto sem na morju, se soncim, postanem rdeca in izgine. In tako je vedno. Vse smo ze probal ampak barve ni. Solarij so mi odsvetovali.
In zdaj me zanima. Zelo rada bi nosila kratke hlače, obleke, krila ampak me je sram, ker sem tako svetle polti. Kaj naj naredim?

Odrasti in sprijazni se z “aristokratsko belino”. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zakaj te je sram? V katerem tisočletju pa smo??
Zakaj je bela koža grda? Nevšečna? Zakaj bi mogla imet porjavelo kožo? V čem je fora?
Jaz imam LEPO svetlo polt in veš kaj? Všeč mi je! Ja, ne moreš verjet. Všeč mi je!
Tisti časi, ko si moral iz morja prit ves rjav, zagorel….da nisi bil čuden,…Tisti časi so mimo.
Bodi ponosna na svojo svetlo polt. Ker si lepa. In nič drugače.

Jaz imam vitiligo. Pa mi je vseen.

Samoporjavitvena krema ali spray tan. Obstajajo tudi neke kapsule za samoporjavitev.

Ja pa jade. Kake kreme.

Pa kaj je narobe z vami babami. Če nimate jošk, silikone tlačite tja. Če nimate rjave polti, se bi s kremo mazale. A lahko nehate tipom prodajat FEJK podobo pa se sprijaznete s tem kar ste. A je treba nujno vse na sebi s kemijo popravljat.

Ti kar mirno obleci krilo, ali kratke hlače, ker boš čist fajn. In še vedno ne razumem, zakaj je svetla polt manj vredna…Ne moreš biti rjava, če ti to mati narava ne dopušča. Bodi svetla, ponosno obleci kar ti paše za poletje in pogumno naprej! Pazi na svojo občutljivo svetlo kožo. Ne izpostavljaj je soncu. Zakaj bi jo? Meni osebno je svetla polt zelo lepa. Je pa občutljiva. Nimaš kaj. Pazi na svojo kožo in se je ne sramuj.

Katastrofa no…

Pa kaj pol, če si jogurtna. Meni, ko kdo od zapuščenih pravi, da sem bela sredi poletja, odgovorim, ja, ampak zdrava.
In če se že slečeš na žaru sonca, uporabi kvalitetno zaščitno kremo. Ti bo koža hvaležna.
Če se ti pri krajši opravi ne bosta videleli ravno rit in frčafela🤣 😂, kar obleci.

Paradoks je ko svetlopolta zenska fejka rjavo polt zato da bi pritegnila moske ki jim je vsec rjava polt, pol si bo pa kremo umila bo pa tipu dol padlo.

Kje je fora, da se gres nekaj kar nisi??!?

zapuščenih – zapečenih
slečeš – pečeš

Zanimivi teli telefoni, ko si po svoje zapomnijo. 🤣😂😂😂

Jst sem tudi bela ampak mi je to ok. Naj te ne bo sram svoje naravne barve.

A ni hecno…Druge rase pa delajo kontra in si kožo belijo …nihče ni z ničemer zadovoljen…

Jaz se s tem ne obremenjujem in sem ravno tako svetlopolta.

Nekateri bi ubijali za tole tvojo svetlo polt. Tako da,………

Grški jogurt z malinami, njami.

Jaz sem pa debela in tudi ne nosim kril pa kratkih hlač. Umiram v dolgih sredi poletja, ampak da nisem preveč estetsko moteča…

oh,kako pravilni nasveti … ker moški te itak gleda v oči, ne v mnoge 😉

Sranje je ker imaš celulit tudi po petah!☺☺☺

Nekateri bi ubijali za tole tvojo svetlo polt. Tako da,………
[/quote]

Itak. Tisti, ta temni. Črnci, Hispanci, Azijci.

Narobe svet. Belci hočejo biti zagoreli, ta temni hočejo biti beli.
Blondinke hočejo močne, črne in goste lase, neukročene črnolaske želijo svetle in tanke.
Pri očeh je enako.

Nikoli ni OK.

Zakaj te je sram zaradi svetle polti?? Sem mislila, da bom prebrala, da te je zaradi postave, ne zaradi polti. Druge rase si pa želijo tvoje barve. Ta zagorela polt je meni že čisto brezvezna. In poglej si britanske zvezdnice, ki uporabljajo solarij, kako so nagravžne.

Mene je pa sram nositi čevlje/natikače, kjer se vidi nart.

Imam namreč vidne žilice. Kot kakšen reliefni zemljevid izgleda. Žal imam tako suha stopala, da se vse to vidi. Okoli gležnja bi lahko moška roka segla z eno dlanjo, tako imam suhe. In trpim v zaprtih čevljih v poletni vročini.

https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=Ctp3N2Zn8XKLODdiIrASh95-ADe3C951VuYbEtJIJ29keEAEgn6m6ISgEYMIFoAG5x_DsAsgBBqkCuf7puF4Dsz6oAwHIAwKqBPQBT9BCUYDkHiVIbkp6SirEsa3vEzWsCJfEdWyEMs4BgMdlZ48Gq45W0S5s9OLsnTgHJHWgG-ftT_Ea-EzspAz2S4CDNP5IGZLYJgoePCZtPkyRj3-KLqu7vLPr0X79uEYlgvkU1jGyLXog3ZVP9hNTlok5Nu5goplZ7nBeT1XAj48hppZ7q1nKpDVnZdenoXdgc1X6Pjer48Ah9LFo3fDyHBw_PLLXvwQU0dmRrz_Hj5e63NNvE0GMkY4SOQNsWhxAha8wsSfPqWdxCUl7aP25znjRZum2MCeWCA5KVEsuCoklrsLlRhp_STgxTPtAGE7YzXxVu6AGN4AHr7iPkwGoB47OG6gH1ckbqAfB0xuoB4HUG6gHgtQbqAfg0xuoB7oGqAfZyxuoB8_MG6gHpr4b2AcB0ggJCIDhgBAQARgOsQmpvdfmGBHixIAKAdgTAogUAQ&ae=1&num=1&cid=CAASEuRoBOkA8YWkdI2wZfKj_YeiUQ&sig=AOD64_2KiODgPwQCnLNkfkxIS6lTA4tlag&client=ca-pub-1989602340116394&adurl=https://www.superkozmetika.si/pp-vvk%3Fp%3Dnatv%26utm_source%3Dadwords%26utm_campaign%3DVVK0-DN-TOP%26utm_medium%3DVVK0-DN-TOP-MSG1%26utm_term%3DVVK0-DN-TOP-MSG1-AD5%26gclid%3DEAIaIQobChMI4p6rlNbb4gIVWASLCh2h-wfQEAEYASAAEgLQivD_BwE

Dej zresn se.
Pač imaš belo kožo in kaj? A zato da ne bi oblekla kratkih hlač, oblekc…? LOL

Tudi mene bi bilo sram nositi prekratko krilo.

Tudi jaz sem svetlopolta in me hitro opeče sonce. Letos pa sem bila presenečena, ker me ni opeklo sonce in sem bila lepo rjava za razliko od ostalih. Razmišljam, če to ni zaradi vsakodnevnega uživanja smutijev iz korenja.

New Report

Close