Najdi forum

Potenje

Zdravo, imam eno vprašanje in težavo. Namreč, potim se ogromno, tudi brez kakršnekoli aktivnosti, me včasih objame nenadzorovano potenje, predvsem cela glava je v 1 minuti, kot bi se stuširala. Zdravnica mi pravi, da je verjetno zaradi povečane teže, toda ali 73kg na 163cm punci lahko res povzroči to? Kako debeli so ljudje pa niti kapljice pota, mene pa pot zalije v momentu, pa sploh ne rabi biti vroče, potem, ko sem cela mokra pa me začne zebsti, skratka katastrofa, grem s prijatelji ven, spijem en koktajl še plesati ne rabim sem v trenutku mokra, včasih sedim doma pred kavčem na 20C pa mi teče kapljica pota s čela. Je katera imela izkušnje s tem, ker včasih nimam volje iz hiše zaradi tega, obstajajo mogoče kakšni anti perspiranti za obraz? Čeprav lasišča si z njim ne morem mazati… Prosim za kakšne nasvete, vem da ne smem piti kave, alkohola, tudi zaležana nisem, ampak tu ne gre za pot ob naporu, tu gre za nenadzorovan pot lahko kadarkoli. Vnaprej hvala za pomoč. LP

nič druzga kot botoks v podpazke in pač kjer dohtar precenoi
vse ostalo je klinac

Problem je tvoja hidracija. Čimveč pij vodo in s tem boš v telo vnesla dovolj hladilne tekočine, da bo telo lahko nadziralo odvajanje vode. Jaz sem imel podobne probleme.

Kaj pa kontrola ščitnice? Misliš, da ni to zaradi divjanja hormonov?

New Report

Close