Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ličila.si – ponaredki

Ličila.si – ponaredki

Pred dnevi sem prejela paketek iz ličila.si. Naročila sem Jessup čopiče 8 delni set, ki je bil v akciji za približno 11 evrov, redna cena je okoli 33 evrov. Že to da ceno znižanje za 20 evrov, je res presenetljivo. Ker verjetno pod ceno katero čopiče dobijo-pač ne bodo šli ker bi bili v minusu. No in ker sem pač nasedla tej akciji, sem jih naročila… in dobila. Nevem kaj naj rečem, nisem profesionalka v ličenju, zato tudi ne poznam toliko čopičev. Ampak to… kako je bilo zapakirano. In potem še njihov vonj ko sem odprla vrečko. Ščetine vseh čopičev grozno smrdijo.. smrdijo po KITAJSKIH zadevah. Saj veste tisti vonj, ko stopite v kitajsko trgovino?!
Res..nisem si niti nanašala, ker grozno smrdijo. najprej jih je treba oprati in razkužiti, potem pa če bo še kaj ostalo od njih, uporabiti.

Nisem si mislila da bom dobila tako kvaliteto? Sploh pa od nekoga ki se hvali z kvaliteto. Prepričana sem, da to niso nikakršni originali, ampak le slabi ponaredki iz ebaya ali aliexpressa.
Dobro da sem za njih plača le 11 evrov, in ne redne cene.
V glavnem punce, bodite pozorne pri nakupovanju teh čopičev od Ličila.si…so sumljivo poceni in za sumljivost je upravičena.

sem že zdavnaj z njimi zaključila…ogabni izdelki, smrdijo po žaltavem, senčke vlažne, pacaste…nikoli več.Sem enkrat nazaj poslala, pa ni bilo ne bu ne mu od njih.Nateguni

Njihova ciljna skupina so najstnice, ker uporabljajo njim všečni jezik in reklame. Nasedla tudi moja hči, za akcijo, ki to dejansko ni bila, so dodatno zaračunali stroške pakiranja in pošiljanja, čeprav poštne stroške dejansko niso plačali, smo pošte stroške morali plačati samo. Na koncu je bi strošek enkrat večji kot reklamirani izdelek v akciji! Pa še kvaliteta nikakršna.
Nikoli več!

Tudi jaz sem že imela nekaj slabih izkušenj z ličila.si tako da me ne preseneča da prodajajo ponaredke… Predlagam ti da jim pošlješ mail ali pa jih oceniš kje na spletu, da ne bodo še druge kupovale kitajske čopiče oglaševane kot original. Res sramota za takšno podjetje

New Report

Close