Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Meni se KIK, MANA, C&A oblačila sploh ne zdijo tako slaba

Meni se KIK, MANA, C&A oblačila sploh ne zdijo tako slaba

Oblačim se casual, saj delam v domači firmi in nosim ponavadi udobna oblačila, kavbojke, lep majčka, pomembno mi je da je bombaž, viskoza, sintetike ne prenesem. Te trgovine KIK, MANA, so resda nizkocenovne, a se mi zdi, da se najde marsikaj lepega, uporabnega, za nadvse ugoden denar. Predvsem pa imajo večino bombaža. Ko pa gledam kakšne fancy butike, pa sama sintetika. Kakšno je vaše mnenje o teh trgovinah?

Tudi jaz marsikaj tam kupim, sploh ni slabo .

C&a absolutno da, kar nekaj tam kupim, sploh kavbojke sem zdaj videla, da so prav fajn kroji, lepe barve..take solidne za službo.
Kik meni ni, preveč plastično mi vse deluje, že vonj je čuden v trgovini..
Mana pa res še nikoli nisem bila..
Je pa meni od teh cenejših kul še Takko.
Tudi najdeš take solidne stvari za vsak dan..

Kik in mana niso ok in nimajo veze z ca. Ca,hm,newyorker,Tako,itd so v istem rangu višjem od kika.

Jaz bi pa rekla, da so kar h&m, kik, newyorker, pa zdaj pepco.. tu nekje…
C&A in Takko pa malo boljše..Mane ne poznam.

Kik nima dosti plastike, v večini je bombaž, je pa res da so trgovine čist nabasane z robo.

[/quote]
Hm,Ca,Newyorker,Tako so podobne trgovine,Pepco in Kik nimajo niti približno kvalitete. Vsi,ki trdijo drugače niso na tekočem. V Ca in Newyorkerju so izredno modna oblačila,kik še majice na kratke rokave nimajo kot se spodobi. Ni primerjave

[/quote]
Hm,Ca,Newyorker,Tako so podobne trgovine,Pepco in Kik nimajo niti približno kvalitete. Vsi,ki trdijo drugače niso na tekočem. V Ca in Newyorkerju so izredno modna oblačila,kik še majice na kratke rokave nimajo kot se spodobi. Ni primerjave

[/quote]

Sem.jaz kaj drugace napisala?
V bistvu od vseh teh nastetih obcasno kaj kupim v CA in takko. Ostalo ne grem niti pogledat.

Da vsa oblačila pridejo z ladijskimi kontejnerji iz Azije, vsa iz istih tovarn v Indiji, Kitajski, Bangladeša… Razlika je le ime znamke in ime trgovine, vse ostalo je isto sranje.

[/quote]

Ful razlika ja. Hm, Ca, Newyorker imajo oblačila iz Pakistana, Bangladeša, Indije, Kitajske…Kik pa iz Kitajske. 🙂 Kvaliteta je pa isto sranje pri vseh.

Moja lestvica:
najboljši C&A
potem po kakovosti sledijo:
Mana, NKD ( skoraj isto)
Kik – se najde kaj bombažnega in sintetike je manj
Takko – za otroke dobim, zase ne veliko
Pepco – ta pa ima res veliko sintetike, za odrasle skoraj nič ne dobim

A c&a imajo kaj za nosečnice in za dojenčke?

C&A zelo dobro, trpežno, vsaj tisto, kar imam od tam. V Mani nekaj dobrih zadev iz 100 % bombaža. KIK mi ne sede, že vonj pri vratih me odvrne. Ostalih ne poznam.

Sem vstopila zadnjič v opevano Zaro nasproti Name. Vonj za umret ogaben, cunje brez nekega reda navešene, barve in vzorci izpred 20 let, nitke visijo na vsaki bluzi. Ne vem kaj v vidite v Zari.

Imajo ja in to kar veliko izbiro.

Se strinjam z avtorjem/ico.
Naj dodam, da so oblacila v NKD izdelana v Nemciji (pise na deklaraciji). Ponosijo jih moji otroci in necak. V Kiku “smrdi” zaradi raznih igrac in dekoracij, sama oblacila pa se najdejo dovolj kvalitetna, bombazna in udobna. Sicer pa so vse svetovne znamke oblacil izdelana v Indoneziji, Indiji, Kitajska,… Sicer pa naj vsak za svoj denar kupuje kjer hoce, clovek naj se pa sodi po osebnosti in ne obleki.

Oblačila in obutev za rekreacijo in prosti čas kupim tudi v Hoferju in Lidlu. Pa kako bundo in modrček tudi, čeprav mi določeni Kik modrčki najboljše sedejo. Perilo in otroške stvari najdem v Kiku odlične za majhen denar.

A tommy hilfiger, burberry itd..pa šivajo kje, v Švici, Avstriji..in materiali so iz bio bombaža, gojenega v Franciji?
Vse je isto sranje, samo nalepka je druga.Že milijonkrat videno in dokazano.

Meni je od naštetih najboljši new yorker, NKD nimajo krojev ta pravih, tudi Mana ne, zato v slednji dve skorajda ne grem nikoli in praktično nič nimam od tam kupljenega. V TakKo kupim športne in navadne modrčke. V Kik grem pofirbcat, kupim pa tudi nič ne. Sem si pa v kiku zadnjič ogledovala spodnje majice, mogoče jih drugič grem kupit tja.

Meni pa se zdijo hud poden. C&a še pogojno kakšna obična majčka iz bombaža alj kaj lanenega in bombažne nogavice. Ostalo je zame no go. Kik niti pod razno, sama plastika, smrdi in slaba kaliteta.

Nju jorker je taprava izbira za tiste od tamo dole. Vse čičkasto šarasto… to sam še čapke kupujejo.

V čem pa ti hodiš okoli? V sami črnini?

Tale Pepco mi je ljuba trgovina! Hodim tja zadnje čas,e vedno ful gneča in nizke cene in fine 100 % bombažne poslikane majice, tako da sem si tam dosti robe nakupila. Smrad je kar prioten, to pa ja, ampak ko opereš, ni več hudo. Hud smrad imajo oblačila i Kika, tudi ko opereš, ni za zdržat in tja ne hodim več!

Meni pa iz Kika nobena stvar ne smrdi. Ne vem, kje vi najdete tak neverjeten vonj. V Massu in Deichmanu bistveno bolj smrdi po kemikalijah, pa čevlješ ne moreš oprati. V Kiku kupim kavbojke, ki so super in odlično stojijo, njihov kroj mi paše. Kupim bombažno perilo, bombažne nogavice, mož kupi športne srajce. Rada imam strech majice, ker so enobarvne, ne maram tistih poslikanih, ki zgledajo kot otroške. Vse je po več sezonah še čist ok za nošenje. Za majice brez rokavov počakam, da jih znižajo in jih kupim za spanje ali kot spodnje majice, ker do dolge in mi lepo pokrijejo hrbet. Eno sezono sem kupila majice brez rokavov, ki so spodaj poševno krojene. Te nosim na morju kot obleke za na plažo. Vse so bombažne, z nekaj elastana. Zelo sem zadovoljna, glede na to, da gre za poceni robo. Ni pa vse po vrsti za kupit. Je treba potipat, prebrat sestavo, pomerit.

New Report

Close