Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema za sončenje- kaj priporočate

Krema za sončenje- kaj priporočate

Na tržišču je milijon izdelkov in vsako leto dilema kaj kupit.

Kaj predlagate da kupim? Kaj ste ve, vi kupili?

Nikoli problemov z opeklinami. Super za nanos.

[img]https://media.karousell.com/media/photos/products/2018/04/11/nivea_sun_protect__refresh_invisible_cooling_sun_spray_1523459989_fd354a83.jpg[/img]

in sem zadovoljna, pri tej ostajam.
Naravna, z mineralnim filtrom, kljub temu se odlično maže (za razliko od ostalih), tudi vonj je ok. Uporabljam jo tudi za obraz (predvsem čelo in nos, ki sta pri meni najbolj izpostavljena – tam me najprej dobi sonce).
Je res malo dražja, ampak ne zamenjam – raje dam enkrat na leto 20 e za malo pakungo – imam dovolj na sezono in je ok. sama sem jo kupila v hoferju – imajo pred sezono običajno v posebnih ponudbah – tam sem zasledila tako najcenejšo z zgoraj omenjeno ceno.
Sama imam nekako odpor do vseh s kemičnimi filtri, pa tudi vseh v razpršilu – zaradi možnosti vdihavanja.

evo pisarim toliko in pozabim nalepiti link :
tale je
https://www.moja-lekarna.com/soleo-organics-krema-za-son%C4%8Denje-z-zf-30

Kupujrm faktor 10. Ce si lahko na soncu 10 minut brez zascite, si s faktorjem 10 lahko 100 minut na soncu, toliko oa nisem skoraj nikoli v enem kosu, ce je kdaj neizogibno, se pa veckrat namazem po izpostavljenih delih telesa.
Kar je vusjih faktorjev, so meni brez veze, vse to je polno kemikalij!

Za obraz, delno roke…

Vaš link

Koža je naš največji organ, ki vse to sranje od kemije vsrka v telo. Izogibaj se sonca, nosi dolge rokave, dolge hlače in klobuk in ne rabiš krem.
Več se mažete več je kožnega raka. Le od kje?

Na zacetku sezone kupim v lekarni od La roche-posay kremo 50+ za otroke, tisto ta najvecjo tubo in jo vsi uporabljamo …otroci in midva z mozem. Nikoli noben opecen, rdec, nobenih alergijskih reakcij, skratka sploh ne sprobavam druge, ker smo s to tako zadovoljni. Kremo namazem zjutraj preden gremo na morje, sonce, bazen, in nato se enkrat, ko jih sploh dobim iz vode:)))).

Absolutno nobene.

New Report

Close