Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style parfum ne diši

parfum ne diši

Pozdravljeni,se vam je že kdaj zgodilo da ste kupili parfum v fizični trgovini Muller (parfum višji cenovni razred ) priznana firma ter ni dišal kot bi moral. Nisem ga kupila prvič in vem kako mora dišati.Kaj naj storim?

Odnesi ga nazaj in povej v cemu je stvar.

Star najbrž.

Odvisno od kože.

V vsaki priznani parfumeriji te bodo opozorili, da ovohavanje lističev ni zanesljivo. Na začetku vohamo predvsem alkohole ki hlapijo, ne pa arome. Prav tako moram opomnit, da PH kože zelo vpliva na končno aromo.

Parfum moraš zato preizkusiti na sebi in se na podlagi tega odločiti za nakup.

Si vis pacem, para bellum.

Če ga ni kupila prvič, pomeni da ga je tudi na sebi že preizkusila in ve, kako mora dišati – na njej!

Nesi nazaj. Mogoče je star, so ga imeli na tistih razsvetljenih poličkah, ki so zaradi luči tople in se je lepo ves čas grel, ali pa so ga imeli kje na svetlem. Meni je prodajalka enkrat povedala, da morajo stekleničke s parfumi biti shranjene v škatlicah, da so v temi, ker se sicer na svetlobi vonj parfuma spremeni oziroma vonj zelo oslabi.

Če ga ni kupila prvič, pomeni da ga je tudi na sebi že preizkusila in ve, kako mora dišati – na njej!

Nesi nazaj. Mogoče je star, so ga imeli na tistih razsvetljenih poličkah, ki so zaradi luči tople in se je lepo ves čas grel, ali pa so ga imeli kje na svetlem. Meni je prodajalka enkrat povedala, da morajo stekleničke s parfumi biti shranjene v škatlicah, da so v temi, ker se sicer na svetlobi vonj parfuma spremeni oziroma vonj zelo oslabi.
[/quote]

Točno to. Veliko žensk ne ve, da je najslabše razstavljati parfume v spalnici, v kopalnici, na poličkah, pod umetno ali naravno svetlobo.
Parfum po uporabi vedno v škatlico in v omarico.
Če pa si že kupila takega, pa nazaj z njim.

Tudi meni se je v tem tednu v Mullerju zgodilo enako.

New Report

Close