Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Iščem in iščem kopalke brez naramnic

Iščem in iščem kopalke brez naramnic

Morda kdo ve.
Kje imajo kopalke, kjer je zgornji del s košarico, z oporo, a brez naramnic.
Rabim številko 80 a in takih nikjer ne najdem.

za a imaš dovolj samo spodnji del:-)))

Pri 20 ja, ampak takrat sem imela večjo košarico. Pa nisem shujšala, samo dojila 4 otroke vsakega 2 leti.
Zdaj pri 40+ pa ne bi imela samo spodnjega dela. 😉

kaj pa take z štrikcom zadaj zavežeš na vratu=? teh je ful veliko. za večje prsio samostoječ modrc ne pride v poštev

Hofer je prodajal pred leti samostoječe modrce ki si bili super. Imeli so tri hakelčke ne sami dva in vertikalno oporo ob strani. 85c še danes odlično stoji. Kopalk s tremi hakeljčki pa še nisem videla.
Kolikor vem Lisca izdeluje po meri. Bi bilo pametno vprašat.

Zakaj pa ne raje tistega z naramnicami in not robce zatlačit? Pa še v kopalke zadaj robce zatlačit? A ni to danes in?… Kardašian pa to?

Jaz sem letos (cca mesec dni nazaj) zelo lepe čisto slučajno našla v c&a, pa še skoraj zastonj so bile. Zelo lepo stojijo brez naramnic ali z njimi. Noro zadovoljna 🙂

Take so https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/bandeau-top-1107413/2 samo bolj losos barve. Imeli so tudi druge barve in na splošno ogroooomno izbire.

Teli iz c&a so katastrofa

Ja, samo nimajo 80a

Poglej na spletno stran lisce, sedaj imajo še znažanje, ni vrag, da ne najdeš kaj zase 😉

Nosim Liscine. Ampak ne najdem podloženih 80 a ali 40 a.

Nosim Liscine. Ampak ne najdem podloženih 80 a ali 40 a.
[/quote]

A to je številka a38? push up bi bil ok?

A to je številka a38? push up bi bil ok?
[/quote]

Ja, ok. Imam 2 para letošnjih Liscinih kopalk, a nisem dobila takih, ki bi bile brez naramnic.

Dobila letos v Modiani. Več modelov, Čudovite.

Lisvibe kopalke kupujem, ampak Lusca nima tipa balkonet kopalk v velikosti/majhmosti 38 ali 40 A. Samo od B naprej. Zato sprašujem.

Bodi brez

Poskusi v Emporiumu, ce si iz Lj. Tam imajo res veliko znamk in modelov na kupu. Drugace ti pa zna pri samostojecih (obicajno imajo se en snemljiv trakec, ki gre okoli vratu) lepo stati tudi večja kosarica. Poskusi vec kosaric, bos videla katera je dejansko najboljša…. Pa srečno ☺

Hvala.

vem da so jih imeli v h&m,preveri

Calzedonia

Sem letos taksne dobila v Kiku…zaenkrat so ok…

New Report

Close