Podaljški- razpad keratina
Pozdravljene,
na vas se obračam z prošnjo za pomoč. Upam, da je kakšna punca, ki se spozna na podaljševanje las. Maja letos (torej 2 meseca nazaj) sem si drugič naredila podaljške (keratinske). Prvič sem bila zelo zadovoljna in sem jih menjala po 6 mesecih. Zdaj v drugo, mi je po dveh mesecih keratin se dobesedno stopil na glavi, tako, da sem si lahko jih sama odstranila. Salon kjer sem si podajške naredila, mi reklamacije noče upoštevat ker naj bi si jaz sama stopila keratinske spoje s kakšnim močnim šamponom .
Je to sploh mogoče? Lahko šampon stopi keratinske spoj4e?
Jaz menim, da je bil keratin slabo narejen ali pa da so bili lasje že obdelani.
Najlepša hvala za odgovore.
Napačen šampon. Drugič uporabljaj Pattex lepilo in jih prilepi nazaj na lase. Jaz sem se pomočjo Pattexa in tegale https://www.lasni-podaljski.net/product/microring-podaljski-99j-mahagonij/
Sama prilepili lase v lase. Še frizerka tega ne dobi stran. Je rekla, da bo samo s prelivom moje lase pobarvala na barvo podaljškov, ker so moji pobarvani lasje obledeli.
Postrigla konice in naravnana lase, da je frizura postala simetrična. Videti je čisto v redu. Samo čopa ne morem narediti in česati smem samo s tangle tezer po sektorjih od spodaj navzgor. Frizerka mi je tudi rekla, da naj drugič poleg podaljškov naročim še klešče, ker je lažje popraviti napako, če ni v igri Pattex.