Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zakaj kratke hlače za otroke in najstnice

zakaj kratke hlače za otroke in najstnice

Zakaj so moderne prekratke hlače tudi za otroke/najstnice? Meni je to prav nagravžno.
Že za odrasle se ne spodobi, kaj šele za otroke??

Kako prekratke? Da je rit zunaj ali tiste do vrh gležnjev?

Evo gremo spet s kratkimi hlačami na najstnicah 🙂 Sem pa opazil, da se kratke hlače ob vročinskem valu še bolj skrajšajo.

Tudi živali imajo noge. In res ne vem zakaj ne bi otrok (dečkov in deklic) in najstnic oblekli v spodobne kilte?

odvisno kako gledaš, meni pa je tako nekokusno videt minico, tiste ekstra kratke hlače, gol hrbet, ultra kratke obleke, majice povsem brez naramnic, lederne pajkice, špageti naramnice, pa mogoče še kaj na ženskah tam po cca 25 let.
pač res si misli, da bi pri taki starosti lahko imela vsaka malo meje dobrega okusa. ko imajo otroci taka oblačila, tam še ni nič za videt in tako vsaj meni ne deluje otroško. in normalni ljudje otrok ne seksualiziramo in jih ne vidimo kot zapeljive objekte. toliko golote pri ženskah tam po 25 mi je pa prov žalost, kot da bi bila obupana da se stara in ne bo dobila nobene pozornosti, če se ne sleče. škoda se mi zdi delovati tako ceneno, ker je prav pomilovanja vredno

[img]https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1hvk6CTJYBeNjy1zeq6yhzVXae/NIBESSER-Denim-Shorts-Women-Summer-Sexy-Frayed-Hole-High-Waist-2018-Fashion-Cool-Ripped-Causal-Beach.jpg[/img]
o takih hlačah je govor ne? Vaš link

V 70ih in 80ih smo vsi otroci nosili kratke hlace brez hlacnic. Bemtis, vsi smo odrasli!

New Report

Close