Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Koliko kosov nakita skupno na sebi? Kombinacija zapestnica in prstan oz. verižica in uhani? Gre ali ne?

Koliko kosov nakita skupno na sebi? Kombinacija zapestnica in prstan oz. verižica in uhani? Gre ali ne?

Nosite skupaj na isti roki zapestnico in prstan ali verižico in uhane?
Na splošno koliko kosov nakita (verižico, uhane, prstan, zapestnica, ročna ura) imate skupno na sebi, da izgleda lepo in ne kičasto?

Ali uhani ali ogrlica in na rokah ali prstani ali zapestnica
Pri zelo vpadljivi ogrlici pa nič drugega

Kaj mislis pod nakit. Tudi cenen kič ali le plemenite kovine

Ne, ne, ne mislim kiča. Srebro.

nobenga nobenga nobenga

Dejansko popolnoma nič od tega nikoli ne nosim. 🙂
Nosila sem edino v osnovni šoli kakšno leto en lesen obesek, kakšno leto en kamnit obesek, pa kakšno leto eno vezeno zapestnico, potem pa nič več … pač … ni mi.

Ne, ne, ne mislim kiča. Srebro.
[/quote]

Najgrš je tist črn zatemnjen srebro. Tist ogabno in zapuščeno zgleda. Postara žensko in izgleda zanemarjena.

Najgrš je tist črn zatemnjen srebro. Tist ogabno in zapuščeno zgleda. Postara žensko in izgleda zanemarjena.
[/quote]
Je rodinirano srebro, naj bi ostalo veliko več časa lepo, svetlo. Sicer pa, če potemni, sploh ne nosim, ker je tudi meni zelo grdo.

Jaz sem pa obsedena z nakitom. Prstani, zapestnice, verižice, uhani in pa par pirsov. To je vedno z mano. Zlato, belo zlato, srebro, medicinsko jeklo in titan.

Dva različna kosa max- prstani vedno, potem pa včasih še verižica, pogosteje uhani, zelo redko (včasih pa tudi) pa zapestnica.

Eno zanimivo staro pravilo pravi: Daj nase toliko nakita, kot se ti še zdi sprejemljivo. Potem pa se postavi pred ogledalo in en kos snemi. Šele nato se odpravi ven. In res je nekaj na tem.

Vsak dan nosim verižico s štirimi obeski – srček, podkvica, štiriperesna deteljica in štorklja.
V službi ali drugje še zapestnico z luknjami, z več obeski, prstan in uhane. Doma vržem, razen verižice vse dol.
Večino vsega sem dobila za darilo, a je že tega preveč.

Ponavadi nosim samo verižico in uhane, včasih pa kombiniram verižico, uhane in zapestnico

New Report

Close