Kratki lasje da ne?
Imam paž blond, zelo tanki in scufani lasje.
Stara sem skoraj 40, sportne postave, vitka. V faco normalna, nic prelepa ne presmotana. Odločam se, da se postrižem podobno fletno kot na gobico… ali naj imam raje paž? Da ne bom kot mama:( ker velikokrat slišim da so kratkolaske kot mame, sploh starejše…vaše mnenje? Zdej imam res šumo na glavi…
Nikoli ne bom razumela, da ženska postane tako lena, da se ji ne ljubi več urejati las. Pa kakšen ježek, lepo prosim. To je za fantke in možače. Gobica tudi ni najboljša možna izbira ampak definitivno boljša kot ježek in če imaš lep obraz zna priti celo lepo. Ampak ježek? Ne morem no 😄 Zakaj bi se ena ženska ostrigla na ježka?? 😊
Še primer lepe gobice. Sem tudi že v živo videla kako, ki ji paše. Ampak je bila res cela ženska za dol past. Ne pa neka navlečena, ki ima tako frizuro zato, ker se ji ne da ukvarjati z njo.
[img]https://media.istockphoto.com/photos/happy-young-fashion-woman-in-leather-jacket-walking-in-city-street-picture-id873755234?k=6&m=873755234&s=612×612&w=0&h=R13A0wIXsyj6QrsSJBChb_7q3LYdRqW9qaKF13g6908=[/img]
Za ježka, pa sploh ne najdem lepega primera. Mogoče zato, ker sploh ne obstaja.
Nikoli ne bom razumela, da ženska postane tako lena, da se ji ne ljubi več urejati las. Pa kakšen ježek, lepo prosim. To je za fantke in možače. Gobica tudi ni najboljša možna izbira ampak definitivno boljša kot ježek in če imaš lep obraz zna priti celo lepo. Ampak ježek? Ne morem no 😄 Zakaj bi se ena ženska ostrigla na ježka?? 😊
Še primer lepe gobice. Sem tudi že v živo videla kako, ki ji paše. Ampak je bila res cela ženska za dol past. Ne pa neka navlečena, ki ima tako frizuro zato, ker se ji ne da ukvarjati z njo.
[img]https://media.istockphoto.com/photos/happy-young-fashion-woman-in-leather-jacket-walking-in-city-street-picture-id873755234?k=6&m=873755234&s=612×612&w=0&h=R13A0wIXsyj6QrsSJBChb_7q3LYdRqW9qaKF13g6908=[/img]
Za ježka, pa sploh ne najdem lepega primera. Mogoče zato, ker sploh ne obstaja.
[/quote]
Lej, ko se boš morala barvati vsakih 14 dni, zaradi sivih las se pa spet oglasi uredu?
Se mi pa res ne ljubi več.
Gobice meni pač niso všeč, ljudje imamo različne okuse. Lahko razumeš vsaj to mogoče? Tale fotka ki so jo prilimala je pa točno to: s frizuro se mi ne ljubi ukvarjat!
Meni je všeč stil Annie Lenox.
Lej, ko se boš morala barvati vsakih 14 dni, zaradi sivih las se pa spet oglasi uredu?
Gobice meni pač niso všeč, ljudje imamo različne okuse. Lahko razumeš vsaj to mogoče? Tale fotka ki so jo prilimala je pa točno to: s frizuro se mi ne ljubi ukvarjat!
[/quote]
Razumem, šefica! Bom se barvala na 14 dni, če je treba. Meni ni muka porabiti več časa, da se uredim. Obstajajo tudi druge rešitve, da podaljšaš čas od barvanja do barvanja. Spreji za narastek, barvne pene, ki vzamejo ravno minutko. Ampak, če se ti tudi to ne da, potem pa je res boljše, da delaš nič. Si pač ježek 😊
Pa še en predlog za avtorico, če res razmišlja.
[img]https://i.pinimg.com/736x/be/b7/fd/beb7fd2e713fa2f7854b5d4bc08cd125–blunt-bob-haircuts-fresh-haircuts.jpg[/img]
[/quote]
In če imaš kratke je kaj? Ne sivijo? Ali se mogoče ne vidi, da so sive? Kar neki.
[/quote]
Jaz isto, sem se odločila in pobarvala na sivo, top barva taka srebrna. Spodaj je sedaj narastek malo sivi malo temni, še vedno je super in upam, da se pobarval le 3x na leto na sivo.
Ah kje kot mama 😉 prej opažam da te kratka frizura pomlajša. Je pa odvisn od obraza kakšno kratko frizurco imet. So pa men full luštne kratke frizurce tko mal skuštrane, da ni vssk las na svojem mestu 🙂
Npr kaj tazga je men TOP kratka frizurca za ženske:
[attachment=1]FB_IMG_1562909193020.jpg[/attachment]
[attachment=0]FB_IMG_1496821550811.jpg[/attachment]
seveda sedaj limate same mlade super lepotice, ki jim kratki lasje pašejo. Reala sta pa tisti dve babi zadaj za kučanom.
Kratki lasje pašejo res samo izredno lepim obrazom.
rešitev za scufane lase so lahko lasni dodatki, da bo frizura videti bolje al pa da se pobriješ in daš gor lasuljo.
Scufani lasje niso lepi pri nobeni frizuri, vseeno ali so kratki ali so dolgi lasje. Poškodovane lase odstrižeš, s frizerko najdita frizuro, ki ti bo najbolj pristajala. Saj veš, da lasje stalno rastejo, torej najkasneje v 2 mesecih se bo kratka frizura že spremenila. Lahko ti bo pa tako všeč, da boš ostala na tej frizuri;)
Mnenje ostalih pa res ni važno, ker je pomembno kaj je tebi všeč:)
Jaz isto, sem se odločila in pobarvala na sivo, top barva taka srebrna. Spodaj je sedaj narastek malo sivi malo temni, še vedno je super in upam, da se pobarval le 3x na leto na sivo.
[/quote]
Če si se odločila biti siva, ti namesto barvanja priporočam Balea šampon za sive lase. Je v taki veliki tubi. Mama si z njim umiva že kaki 2 leti in ima enakomerno sive lase.
Kratki lasje res ne pašejo redki ženski. Ampak tisti, ki pa ji pašejo, izgleda pa noro dobro. Predvsem gre za tvoje želje in tvojo odločitev, nekaj izušenj pa verjetno imaš tudi iz preteklosti (najbrž si že kdaj menjala frizure) in veš, s čim na glavi se dobro počutiš in s čim ne.
Sivina pa na kratkih laseh poganja enako hitro kot pa na dolgih. 😉
Jaz sem se postrigla na kratko…vsi pravijo da sem sedaj izgledam precej mlajša….nekaj takšnega https://www.facebook.com/HAIR-STUDIO-DD-187652758132/
če ti pa sivijo…pobarvaj na sivo in potem imej svojo naravno barvo – sivo…kratki sivi lasje so prav simpatični….
Jaz sem se postrigla na kratko…vsi pravijo da sem sedaj izgledam precej mlajša….nekaj takšnega https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/66300702_10156416213368133_8645435641162629120_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_oc=AQkLEMG3T3HW1sOmDEWjGkj-sM2B24y9EpDToEiZIfQ2gayb8yJtUEumFt5_qXxKCws&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=4c425a20c4ba1e1020fa6d3ef13563ce&oe=5DAB366F
če ti pa sivijo…pobarvaj na sivo in potem imej svojo naravno barvo – sivo…kratki sivi lasje so prav simpatični….
[/quote]