Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Make up k drakula

Make up k drakula

Maže se z rdečo okrog oči, da zgleda k zombi, ko ji rečem naj se obriše, ker ne zgleda, pravi, da ji je vseeno. Očetu je tudi vseeno, njega ne moti. In taka misli hoditi v šolo, v prvi letnik gimnazije. Zmešalo se mi bo, ker vem, kako bo tretirana. Kaj bi vi naredili v takem primeru, ko oče ne potegne z vami in ste nemočni. Gre pa v gimnazijio v manjši kraj, kjer poznam učitelje in vem kaj bo.

Fertik, pusti ji dihat! S tem bo avtomatsko lahko izločila pocukrane hinavske ljudi. Tako lažje prideš do ljudi, ki razmišljajo s svojo glavo. Resno… Važno je kaj ima hči v glavi, ni res?

To so časi, ko se ti lahko mečeš na trepalnice, pa bo naredila po svoje.
Meni je še danes smešno, ko se spomnim kakšna sem hodila v teh letih. NIČ mi niso mogli dopovedati.
Saj mine. 🙂

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

To je obdobje eksperiomentiranja, pusti jo.
Lahko ji pa malo pokažeš kako to izgleda, pa se še sama namažeš tako in ji predlagaš, da gresta skupaj v šoping :)))

Recimo ja 🙂 🙂 sam v teh letih itak noče s svojo “matko” v šoping 🙂
Očitno je sedaj moderna rdeča, mi smo bili črni.

Recimo ja 🙂 🙂 sam v teh letih itak noče s svojo “matko” v šoping 🙂
Očitno je sedaj moderna rdeča, mi smo bili črni.
[/quote]

Ja, se spomnim, ene moje sošolke so bile ko pande od daleč ;))) pa bulerji LOL
Oja bi že šla v šoping, če ji pomahaš pred nosom s čim, kar si želi :)))

Jaz sem še vedno kot panda okoli oči, ko grem uživat. Ljudje smo različni in za ene to ni samo faza.

Zakaj pa ne, če ti je všeč.
Jaz sem tudi obdržala eksperimentiranje pri frizurah 🙂

Išče svoj stil, punca odrašča in to je razvojna faza odraščanja pubertetnic. Mogoče si bila tudi ti taka v njenih letih in se danes ne spomniš več tega?

New Report

Close