Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nosi katera flare jeans (kavbojke na zvonec)?

Nosi katera flare jeans (kavbojke na zvonec)?

?
So mi zelo vsec, je to kaj moderno? Na cestah jih ravno ne videvam.

Te na ful zvonc ne, boot cut pa ja in to samo take, nobenih drugih ne nosim.

Ravno tdaj spet. Samo ne take, ki so dolzine do tal oz. Normalne dolzine ampak malo krajse tako nekako nad gleznji, 7/8 dolzine, kar je tudi bolj prakticno, saj one normalno dolge vleces pozimi lahko po tleh sploh v dezevnih dneh so neprakticne. Te so pa bolje, ker so krajse.

Če si suha in visoka so dobre. Najgrš so tiste ki so krajše do gležnja in na debeli ženski, ki jo še dodatno spodaj razširijo.

Da, meni so všeč, že od nekdaj. Jih pa ni za dobit, oz če se že kake najdejo pa imajo ali previsok pas ali so strgane po stegnih ali tak videz znucanega đinsa, kar pa mi ni všeč.
V bistvu so v modi že nekaj let, vendar po njih ni povpraševanja, zato jih trgovine ne nabavljajo.

To je tak staračko, da sploh zabpogledat ni.

Si vis pacem, para bellum.

no, morda je “hipijevsko” bolj ustrezen izraz. Moda hipijev se lahko vrne, leta pa žal ne 🙂

no, morda je “hipijevsko” bolj ustrezen izraz. Moda hipijev se lahko vrne, leta pa žal ne 🙂
[/quote]

Hipstersko pa res.

Še malo pa bodo monokli in polcilindri spet v kvazi modi. V resnici pa tega nihče ne bo nosil.

Si vis pacem, para bellum.

Od nekdaj. Boot cut. Ker mi pašejo na postavo (ozek pas, malo širši boki in rita), čeprav sem bolj nizke rasti. Imam dolge in te krajše, ki so bile moderne zadnji dve leti. Def niso za vsako postavo, ampak tisti, ki ji pašejo, so pa top.

New Report

Close