Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tisti, ki hodite v Italijo

Tisti, ki hodite v Italijo

…po nakupih v teh središčih kot je npr. Tori in še en pri Trstu ( Bacin Bo vedela) me zanima njihov sistem kartic – coop ima kartice – kje se jo da dobiti in ali se potem nabirajo gor kakšne pike ali imaš zgolj popust na določene izdelke?
Zadnjič sem v “iper” dobila nek bonus ali kaj, kar sem šele potem videla. Italijansko znam bolj švoh, oni pa še manj angleško…
Pa lep dan!

Mene pa zanima ali so trgovine v ponedeljek in sredo popoldne odprte? Hvala

Eko me! :))
Za Coop kartico ne vem čist točno kako je, se pa tej njihovi bonusi uporabijo pri naslednjem nakupu. Ponavadi piše za kateri artikel je določen procent popusta.
Jaz imam kartico od Ipercoop (kar ni isto, ker mi ta v torri ne velja) in z njo koristim popuste po zelooo dolgem obdobju. Je pa ta kartica v redu takrat, ko imajo akcijske izdelke (večinoma stvari za dom, avto, tehnika) in velja te akcijske cene samo za imetnike kartic. Ponavadi je nekje od 30-50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta.
Imam pa še kartico Famile, na njej pa zbiraš točke in potem ugodno kupuješ artikle, ki jih ne dobiš v redni prodaji. Mislim., da je nekako tako kot v Sparu za une posode pa deke.

Ob sredah so popoldan odprte vse trgovine v ponedeljek pa vsi trgovski centri in pa nekaj manjših trgovin v centru.
Torri, Famila,Giulia……to je vse odprto.

Za partkico v ipercoopu moraš plačati 25 e.

Bacin, hvala za odgovor.

Še drugič. :)))

Je pa res tako kot je teja 5 napisala, da za kartico v Ipercoop plačaš 25€. Vse ostale so pa gratis.

Enako je tudi za coop. Kartica je plačljiva naročiš jo pa kar na njihovem pultu v trgovini.

New Report

Close