Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženska s kosmatimi nogami?!

Ženska s kosmatimi nogami?!

Na Hrvaškem sem bila priča nenavadnemu prizoru. Ženska, ki je pobirala vstopnino za otroke, ki so želeli skakati po trampolinu, je imela sicer dolge hlače. Pomotoma jih je nekoliko privzdignila in sledil je šok. Bolj kosmate noge kot kak dedec. Kaj je nekaterim ženskam??

Ne vem. Kaj ti je?

In, kje je problem?

Spi s tabo v postli in te njene dlake motjo?

To bo zato, ker je na Hrvaskem. V Grciji zenske niso tako kosmate, tudi v Turciji in Tuniziji ne. Nikoli vec na Hrvasko, ker tuje kosmate noge povzrocajo hude travme. 😛

Pa ona je vštric z modo….
…k nam še pride… :))))

Pa stopala stare debele rjave kože na peti, fuj. To velikokrat vidiš na kakšni fini navzven urejeni dami.

Jap, tudi sama sem končno zbrala pogum in letos v največji vročini potegnem pajkice do kolen. ne glede na to, da se ne brijem po nogah. No, ne brijem se nikjer drugje razen pod pazduhama. Imama pa kar precej dolge temne dlake.
Kaj si ljudje mislijo, ko vidijo moje dlake … hmm, naj pomislim, … v bistvu me ne zanima, kaj si oni mislijo. Meni je fajn, da se mi ni treba ukvarjat z britjem in in posledično rastjo dlak, bodenjem le teh, pa spet britjem … Živi in pusti živeti.

Zakaj opazujete ženske, ki si dvigujejo hlačnice?

Avtorica kaj tebi pomaga lepa zunanjost, ko je duša črviva? Dej če ti je bog dal dlake, zakaj bi si jih brila? Mal premisli o tem, če si sploh sposobna mišljenja.

Ha ha ha, svetovno vprašanje.

A računalnik uporabljaš, ker ti ga je bog dal?

To je vse naravno, ti nenaraven zato si obseden z britjem.

Za kozlat.
In ne mi s takimi, da se brijemo zaradi dedcev….in da bomo “že še spoznale pravi trend in pravo resnico…”
In ne mi s takimi, zakaj gledate bla bla…Zato, ker normalen človek gleda okrog sebe!
Za kozlat!
[img]https://thumbs.gfycat.com/OrganicMediocreHydatidtapeworm-size_restricted.gif[/img]

Zaradi marketinga pa res. Ti kar kozlaj. Tudi to je čisto naravno.

Britje je vsiljeno. Naravne ženske so srnice po nogah, hrčki pod nosom in mačke med nogami.
[img]http://www.badrecordcovers.com/wp-content/uploads/2009/04/Saveta500.jpg[/img]

Dobro, da še nisem kosila jedel… :S

če bi pa zvezdnica iz Hollywuda al instagrama in podobnih traparji se pokazala globalnim ženskam v kosmatih nogah, bi bil pa to takoj nek nou hit pa use babe bi hodile v kosmatih nogah naokoli. ker ovce vreščite po nekih ”kvazi vzornikih ”slavnih oseb” nonstop.

Pred 50. leti se ni nobena ženska brila po nogah. Nihče se ni spotikal zaradi dlak. Tudi deodorantov se ni uporabljalo in nihče ni umrl zaradi smrada. Modni trendi pač.

Kaka moda, ženska nagonsko ve da ji ti paše, kaj pa prodajajo žiletke v trgovinah. Že od rojstva naprej je vedela, da so ji dlake bljak in se brije, tega jim ni nihče vsilil, še najmanj pa mediji, ker so te naše brivke popolnoma samostojne ženske, ki si ne dajo diktirati drugim kako in kaj, brile bi se, pa če bi bilo to protizakonito, da ne govorim o tem da bi za žiletko in peno dale tudi življenje.

Naravne ženske tudi make upa ne nosijo, za razliko od te kosmatinke na fotki.

Kaka moda, ženska nagonsko ve da ji ti paše, kaj pa prodajajo žiletke v trgovinah. Že od rojstva naprej je vedela, da so ji dlake bljak in se brije, tega jim ni nihče vsilil, še najmanj pa mediji, ker so te naše brivke popolnoma samostojne ženske, ki si ne dajo diktirati drugim kako in kaj, brile bi se, pa če bi bilo to protizakonito, da ne govorim o tem da bi za žiletko in peno dale tudi življenje.
[/quote]

đabest.
Čokoladka pa v jok, ona se brije izključno ker tako hoče, nihče ji ni opral glave :)))))

Če mene vprašaš je problem v tebi: zakaj bi te motilo, da ima ženska s katero nimaš nič, če tako rečem, kosmate noge? A ni škoda tvojega časa, da se ukvarjaš s tem?! Žal ni normalno, da te ta stvar tako zmoti, da greš to napisat na forum oz. je manj normalno kot to, da ima tista ženska kosmate noge (jaz bi ob takšnem videnju iskala le izgovore zakaj je tako).
Takšne osebe kot ti imajo veliko za pomesti pred svojim pragom (če pogledaš osebnost kritikov so do sebe strogi in kritični, poleg ostalega, da pa se razbremenijo te notranje napetosti, stalno iščejo šivanko v senu pri drugih, da kritizirajo druge).
Živi in pusti živeti.

Carica! Jaz se tud že ful časa ne brijem pa me boli k*** kaj si drugi mislijo. Men je udobno pa še veliko denarja prišparam

Deklice, dekleta ali ženske imajo kosmate noge zaradi pojava možatosti v mišljenju, reagiranju, občutenju, čustvovanju, vedenju.., torej na enem ali več teh področjih. Vzrok je v zlorabah iz otroštva v družinah, več ali manj zaradi incesta.. Žal.
Posledice, torej tudi dlakavost so naravno ozdravljive, a je potrebno ornk delo pri sebi, na osebnostni, duševni ter duhovni rasti.
Rezultat je, da je po vsem tem dekle ali ženska le še ženstvena ter predana le Božjim Vrednotam.
Vse z Bogom in vsem srečno!

New Report

Close