Najdi forum

Tattoo

Pozdravljeni,

obračam se na tiste, ki si že lastite tattoo, ali pa imate koristne informacije zame 🙂

kmalu gre na kožo prva tetovaža, in sicer napis, rekel bi da nič posebnega, pa vendarle. Izbral sem si profesionalen studio, ker nebi rad problemov. Napis ne bo ravno majhen, niti pretenak.

Kaj lahko gre pri tem narobe? So pisave problematične?

Je cena 120e primerna za napis cca 9 črk in 1,5cm debel obroček okoli roke? Malo me skrbi, ker nekatere cene skačejo v nebo. Studio je sicer precej mlad, vendar je na dobrem glasu.

Hvala vsem za odgovore!

Pisave ponavadi itak delajo s sablono .. razen mogoce kaksna tetovarna ki dela tudi z njeno pisavo naprimer .. narobe pa gre lahko marsikaj ce je npr. shit barva, ce ti ne naravna lepo tatuja itd ..

Cena je pa razlicna ker nekdo ki ima ze neko “ime”, bo upalu masinco in bo ze 80eur ..

Lady Electric Tattoo Art

Nekateri so v redu, nekateri pa mi zgledajo bolj tako tako ..

Nekateri so v redu, nekateri pa mi zgledajo bolj tako tako ..[/quote]

Odvisno v kaksnem stanju je bila:) Naceloma je dobra, samo ni pa med nekimi top to pa ne…

Vaš link

Nekateri so v redu, nekateri pa mi zgledajo bolj tako tako ..[/quote]

Odvisno v kaksnem stanju je bila:) Naceloma je dobra, samo ni pa med nekimi top to pa ne…[/quote]
Ruska ruleta pa to 🙂 ce je v normalnem stanju bo tatu okej, ce ne pa vec srece prihodnjic al kako? :)))

Odvisno v kaksnem stanju je bila:) Naceloma je dobra, samo ni pa med nekimi top to pa ne…[/quote]
Ruska ruleta pa to 🙂 ce je v normalnem stanju bo tatu okej, ce ne pa vec srece prihodnjic al kako? :)))[/quote]

Ma ne malo se hecam… Je v redu, brez zajebancije…samo, kot receno ne sodi pa v neki “vrh”.
Drugace je meni dober Dalano.

Ruska ruleta pa to 🙂 ce je v normalnem stanju bo tatu okej, ce ne pa vec srece prihodnjic al kako? :)))[/quote]

Ma ne malo se hecam… Je v redu, brez zajebancije…samo, kot receno ne sodi pa v neki “vrh”.
Drugace je meni dober Dalano.[/quote]

http://www.alexdepasetattoo.com 😉

Drugace je meni dober Dalano.[/quote]

http://www.alexdepasetattoo.com ;)[/quote]
Alex bi se ti smejal v glavo ce bimu uletel z napisom haha 🙂
Ce so crke premale je cez par let vse skup ena velika packa, ce dela okrog roke lahko da ne bo izgledalo ravno, ker moras upostevat da koza se premika,
Lahko so linije obupne, niso solid… Itd..
lahko ti gre pregloboko pa mas pol izbocenga
Lahko da ne gre dovolj globoko in potem ostane vse skup en flek,grdo vglavnem
Lady electric..skoda zgubljat besed, ker ni t od tetovatorke ampak navadn skrečer ko paca po folku..
odvisno iz kje si.. Stajerski konc al lj?
Cena 120e se mi zdi vec kot primerna..

kdo pa je pol poleg johnna in reinharta še najboljši?
ker jst k tema dvema ne grem. i better choose life thanks.
me pa zanima za ljubljano? hvala

Pomoje se vseen bolj splača dat tistih 20evrov za bencin pa skočit nekam na obrobje, kvaliteta je vsekakor ista ✌️

Tale je najbrž tattoo že zdavnaj naredil.

NO RAGRETS … a to si boš dal vtetovirat?

New Report

Close