Najdi forum

Trepalnice

Predlagate kaksno olje ali serum, da ni predrag, ki pospeši rast trepalnic?

Kero kremo naj uporabim, da zgubim 10 kil do konca meseca,?

Kero kremo naj uporabim, da zgubim 10 kil do konca meseca,?

Na debelo jih namaž z maskaro, bodo takoj daljše.

Ricinovo olje.

Ricinovo olje.
[/quote]

Je bolj blažev žegen. Jih neguje, da so močnejše in manj izpadajo, da bodo pa zaradi tega kaj daljše, raje ne računaj. Jaz uporabljam Dermaluxelash. Stane 40€, od začetka, ko mažeš vsak dan, zmanjka kar hitro, potem pa ko je potrebno samo “vzdrževanje” in mazanje na vsaka 2 ali vsake 3 dni, mi zdrži 2 do 3 mesece. Trepalnice postanejo res lepe in dolge. Zelo zadovoljna.

Jaz že kar nekaj časa uporabljam lux factor serum po priporočilu sodelavke in mi res odgovarja. Sicer naj bi se uporabljal vsak dan, ampak ker so mi bili rezultati že zelo hitro všeč, ga zdaj uporabljam le vsake 2-3 dni…

Moraš pa vedeti, da ne odgovarja vsem enaka kozmetika, tako da boš morala kar nekaj eksperimentirati preden najdeš popoln produkt zase.

Odvisno koliko denarja si pripravljena zapraviti – predlagam pa ti Lux Factor ker je edini serum pri katerem sem imela kakršne koli rezultate

Po koliko časa si pa videla rezultate ki so ti bili všeč? Jaz uporabljam LF serum že dooolgo časa (na začetku samo za obrvi, zdaj pa tudi za trepalnice), ampak ga še vedno uporabljam vsak dan ali na vsake dva dni. Željene rezultate sem že dosegla ampak obožujem izgled maskare nad serumom

New Report

Close