Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženske z dolgimi nohti, ali sploh kaj delate?

Ženske z dolgimi nohti, ali sploh kaj delate?

Dolge, negovane nohte občudujem in so mi lepi, se mi pa vsiljuje misel, kako lahko ženske z dolgimi nohti delajo: kako tipkajo, čistijo, kuhajo, mesijo kruh, rijejo plevel, delajo po zemlji. Nerodno se mi zdi tudi, če delaš z ljudmi, posebej še delo npr. medicinskih sester. Konec koncev dolgi nohti tudi niso higienski, če smo prav pošteni, tu je res potrebna dosledna higiena.
V mladosti sem sicer kdaj pa kdaj imela dolge nohte, potem pa nikoli več.

To se tudi jaz sprašujem. No, domnevam, da po zemlji ne rijejo in kruha ne mesijo.
Za ostalo pa?

Mislim, da ne delajo nič in tudi ne znajo in nočejo. Zato bodo samske do smrti.

a moškim je to lepo? a si zaradi moških puščajo dolge kremplje?

imam dolge nohte in nimam pomivalca, spodnje perilo in majčke perem na roke, meni je fajn in se ne obremenjujem z mnenji tistih, ki teh zdrravstvenih pogojenosti dolgih nohtov nimajo. Kaj moški menijo o nohtih mi ni mar. To je njihov problem. Tudi problem žensk, ki bi, a nimajo- v tej temi dolgoh nohtov.

Si predstavljate, kaj vse ostane z takini kremplji? Vrta verjetno ne okopavajo, tudi zelenjave ne lupijo, ampak rit si pa brišejo … Ja, vem da s papirjem, a po tem dogodku si ljudje kljub temu umijemo roke, ker nekaj malih delcev vseeno pride do prstov in nohtov. Ni težko ugotoviti, da je izza dolgih krempljev takšno in drugačno svinjarijo težje izbezati. Pomalani pa sploh dobro zakrijejo, kaj se skriva za njimi.

s tistimi kremplji bolj težko kvalitetno drkajo.

Prsti pač morajo objeti steblo, ni druge…

Vse se da, če se hoče. Delam vse, od a do ž brez problema.

Medicinske sestre še nisem videla z dolgimi nohti, prav tako niso primerni dolgi nohti za tiste, ki delajo v vrtcu.

Medicinske sestre še nisem videla z dolgimi nohti, prav tako niso primerni dolgi nohti za tiste, ki delajo v vrtcu.
[/quote]

v službah, kjer je potrebno paziti na higieno, imajo pravilnike, kako dolge kremplje ženske lahko imajo, oz. ne smejo imeti teh čarovniških krempljev.
Seveda so kremplji huda ovira pri vsakdanjih opravilih, kaj šele kaj drugega.
Zadnjič je reva na blagajni komaj pobrala drobiž, da ga je dala nazaj, da o čudnem pristiskanju na tipke ne govorim. Ker pa je neumnost neskončna, bodo ženske še vedno delale invalide iz sebe.

Prav smešno kaj berem.
Kaj lahko delam? Vse! In upam stavit, da je za mojimi manj svinjarije, kot za tvojimi pogriženimi in zanemarjenimi.

Sicer pa. A veš, da si vsakič, ko z njimi orjem po zemlji umijem roke? V bistvu jih umivam po vsakem umazanem delu. In.glej ga zlomka. Potem so celo čisti.
Aja. Pa rit si tudi brez problema obrišem.

Kake fore.

Moja žena ima dolge nohte in verjemi zelo gara.
V službi je vsaj 10ur na dan, potem pa mi še okrog hiše pomaga z vrtnimi opravili.
Sam imam drugačno službo, zato večino gospodinjskih opravil naredim jaz. Edino kar ne rad delam, zato pa žena z veseljem, je pomivanje posode. Posledično so nohti čisti in vedno urejeni in sexi….

Vse se da, samo volja mora bit

Moja babica je tudi starokopitno bitje, z zanikrnimi in črnimi nohti na rokah in nogah. Sama imam lepe, dolge, permanentno lakirane nohte in vedno dobim pripombo, da doma nič ne delam.
Nisem vedela, da mora biti ženska zoprna in zanikrna, ker je to znak, da nekaj dela.
Zanimivo pa je, da je ravno tam, kjer je doma zanemarjena ženska, zanemarjen tudi dom in vse ostalo.

Mi je kolegica, ki dela nohte, zaupala, da skoraj bruha, kadar strankam z nohtov pobriše lak.

Meni so naravnost grdi nohti zaradi debelih plasti gela. Sploh tisti šarasti, ultrakičasti + ” ne vem kaj bi še dala vse gor” dodatki. Vsakič se sprašujem, če spremlja koliko svinjarije se ji nabere spodaj.
Gledam te uboge reve kako krivenčijo tiste kremplje, ko rabijo s prsti porihtat kakšen detajl. Obup. In kaj je najhujše, ene samozavestno mahajo s parklji kot da bi to res bilo lepo. Sploh je normalno postalo, da ti kelnarice prinašajo hrano s flourescentnimi, kot jastrebovi dolgi, nohti.
Ženske v vsem pretiravajo. Najsibodo umetne trepalnice, nohti, podaljški, make up. Kakor koli, izpadejo poceni, kmetavzarsko. Stil baroka in rokokoja se vrača, saj se danes enako pudrajo in čičkajo kot takrat. Na frisu 100 slojev različnega odtenka pudra, utrjevalcev in senčil, krem s strupenimi snovmi. Obrvi kot bi jih naštancal, vse imajo enake. Tudi izgledajo v fris vse enako. Hvala bogu, vsaj lasni podaljški niso več toliko v modi. Tisto je še bilo strašljivo, sploh, če so se zadev lotili amaterji. Bolj ko je ženska preprosta (beri kurje pameti), več las Vegasa ima na sebi.
S tatuji je enako. Vsi imamo radi lastne otroke in zanje bi vse naredili. Ampak, da bi mi poplesaval tatu s sliko ali imenom otrok, na partnerju, med seksom. Ne hvala. Totalno neseksi, razen če vas to vzburja. Mene ne. Ne rabim otroku in celemu svetu kazat kako oh in sploh mi otroci pomenijo. Namesto tega raje več pozornosti namenim otroku. Pa tudi s tem denarjem jih raje peljem na izlet.Tudi sicer si eni dajo svašta gor natetovirat, da izgleda kot da bi jim vsak, ki je imel pet minut cajta, nekaj gor načečkal, kjer pač pade. Skratka neokusno.

Res si mi spočijejo oči na ženskah, ki vedo, da manj je več. Pri poseganju umetnih zadev pa so tako spretne, da tega niti ne opaziš, ker izgleda kot naravno. Z užitkom pogledam npr. kakšne mlade odvetnice, ki se znajo res vrhunsko zrihtat. Od izbiro oblačil, make upa, nohtov itd.

[/quote]
Naša pomočnica vzgojiteljice je imela vedno lepe, dolge in nalakirane nohte. Prav takšne, kot so imele nekatere medicinske sestre, ko sem bila v bolnišnici. Mene ne moti, če so nohti čisti in urejeni.

Jaz imam naravne nekoliko daljše nohte in z njimi lahko delam vse. V bistvu me kar malo moti, če imam slučajno kdaj čisto kratke, težko že list papirja z mize primem v roke. Se pač navadiš tako. Ampak to je dolžina pol centimetra od konice prsta. S kakšnimi zelo dolgimi nohti bi tudi jaz težko shajala.

Smo se tri prijateljice ravno zadnjič pogovarjale, ali je z nami kaj narobe, ali z vsemi drugimi. Nismo prav nič umetne, nimamo nohtov, ne trepalnic, ne hodimo na depilacije, ne prepogosto k frizerju, ne ličimo se vpadljivo…, smo pa 30+ in smo lepe!

Smo se tri prijateljice ravno zadnjič pogovarjale, ali je z nami kaj narobe, ali z vsemi drugimi. Nismo prav nič umetne, nimamo nohtov, ne trepalnic, ne hodimo na depilacije, ne prepogosto k frizerju, ne ličimo se vpadljivo…, smo pa 30+ in smo lepe!
[/quote]

Ti verjamem.

Ne zanima me, kaj delajo ali ne delajo, zase lahko rečem, da sem oboževala dolge nohte kot smrklja, zdaj mi je bolj všeč normalna dolžina, urejene roke in urejeni nohti. O kakšni umetni zadevi ni govora. Redna skrb za roke in nohte.
Res pa take gospodične verjetno ne morejo zamesiti kruha, skuhati kaj dobrega, poskrbeti za rože, in vse ostalo? Vsaj sproščeno ne.

V čem je sploh fora dolgih nohtov? Da se lažje popraskaš zadaj po hrbtu?

[/quote]

Kar redke ste, a hvala vesolju, da obstajate. Tistim, ki so res lepe, se ni treba kititi s tujim perjem. Ženske, ki se manj ukvarjajo s svojo fasado, imajo običajno tudi več vsebine, pa naj bo to na intelektualnem ali osebnostnem področju. So tudi precej bolj zaželene pri resnih in kvalitetnih moških.

Dolgi nohti ti ne bodo čisto nič pomagali pri tvoji zakompleksanosti.

A daj ne pretiravaj no. Sem tudi sama delala nohte, pa se ne spomnim kaj dostikrat, da bi bili umazani. Ene se spomnim, mlade cca 20 in lustne za znoret, nohti na nogah pa res za bruhat. Ampak to je ena stranka. Ena. Večina povsem normalno urejena z normalno higieno. Tako da ne vem s kakšnimi strankami dela ta tvoja kolegica.

Večina izbere čisto normalne gel nohte, v glavnem zato, ker se jim njihovi lomijo. Najbolj pogost stavek mojih strank: “ne predolgo in čim bolj naravno”.

Sem jih še hecala vedno, da nimajo pojma kaj so to dolgi nohti, da morajo prit na kakšno tekmovanje pogledat.

Tako da ena kelnarca s kričečimi nohti al pa vaška bunka, ki dela na pošti in ima vsako roko kičasto okrancljano … to sploh ni merilo. Običajih gel nohtov, ki zgledajo nekako takole, še prepoznate ne.

http://img.arttonail.com/full/d7b536b9bc0434bc.jpg

Ma glavno, da je sexi, četudi umazano spodaj, a ne Lojze – Lojze!!

Ja to se jaz tudi sprašujem, ampak dobro…odrasla dekleta, ženske se šemi(mo)jo, zaradi seksualnosti…všečnosti moškemu spolu, ampak….ne razumem pa tega da… da imajo predšolske deklice, naličene nohtke. Pa kaj za vraga je otrokom treba vlačiti to svinjarijo na nohtke…te lepe male, čudovite…nohtke uničevati s to packarijo…

New Report

Close