Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako zapenjate modrc

Kako zapenjate modrc

Ženske, kako si zapenjate modrc? A res najprej spredaj zapnete in ga potem obrnete?

Jaz si ga pri svojih 63 letih vedno zapnem zadaj, na hrbtu.
Ko tega ne bom več zmogla, bom pa res že stara.

Ne, vedno odzadaj, z lahkoto, tudi kopalke…

[/quote]

Ne vem, če je to povezano z leti, po moje bolj s spretnostjo. Moja mlajša sestra si ga odspredaj zapenja odkar pomnim.

Stoječ na glavi, med brundanjem narodne himne.

:-))

Ne vem, če je to povezano z leti, po moje bolj s spretnostjo. Moja mlajša sestra si ga odspredaj zapenja odkar pomnim.
[/quote]

A ima bolj majhne, pa modrc v bistvu preširok, da lahko to naredi. Ker če bi imela večje in modrc tak, da bi res kaj podpiral, ga ne bi mogla tako zapeti.

Zmeraj od zadaj. Po mojem zgolj stvar navade.
Kar se pa spretnosti tiče, pa moram priznat, da za odpenjanje rabim 2 roki, medtem ko moj dragi to tik tak naredi z eno 🙂

A ima bolj majhne, pa modrc v bistvu preširok, da lahko to naredi. Ker če bi imela večje in modrc tak, da bi res kaj podpiral, ga ne bi mogla tako zapeti.
[/quote]

Pa čuj, nima majhnih. Morda tudi stvar navade, tista o železni srajci….

Pa čuj, nima majhnih. Morda tudi stvar navade, tista o železni srajci….
[/quote]
Mah, potem ima pa prevelik obseg modrca. Ker tak, ki res kaj drži (podprsni del okrog telesa naj bi nosil 80% teže), bo pretesen, da bi ga res lahko obračala.

Do kalcinacije in vnetja mišice v roki zadaj, potem si ga nekaj časa sploh nisem mogla sama (ne spredaj ne zadaj), zdaj pa spredaj.

Zapnem ga preden ga oblečem. Oblečem ga kot pulover, čez glavo.

Potem da imaš bolj za okras? 🙂

Potem ga imaš bolj za okras? 🙂

Še do pred kratkim zadaj in to popolnoma brez problemov. Potem, po zlomu roku, operaciji in še dveh posegih, si moram z levo roko dvignit počasi desno roko in potem mi komaj in komaj uspe, da ga zapnem. Sem pa imela obdobje, ko z rokami res nisem mogla in mi je pomagal mož.
Upam, da bo to težko obdobje minilo in si ga bom spet zapenjala brez problemov.

Mah, potem ima pa prevelik obseg modrca. Ker tak, ki res kaj drži (podprsni del okrog telesa naj bi nosil 80% teže), bo pretesen, da bi ga res lahko obračala.
[/quote]

Ene zenske imamo pas bistveno ozji kot podprsni del, si zapnes modrc sprej v visini pasu, ga obrnes in obleces.
Sicer si ga jaz zapenjam zadaj, mi je bolj enostavno tako, razen ce ima kako zoprno zapenjanje,kar imajo obicajno kopalke.

Ene zenske imamo pas bistveno ozji kot podprsni del, si zapnes modrc sprej v visini pasu, ga obrnes in obleces.
Sicer si ga jaz zapenjam zadaj, mi je bolj enostavno tako, razen ce ima kako zoprno zapenjanje,kar imajo obicajno kopalke.
[/quote]

Vseeno če imaš večje prsi in modrc, ki res kaj drži, je preozek, da bi ga lahko obračala oziroma vlekla gor. Verjamem pa, da če imaš pač manjše, ti tisti prevelik podprsni del ne predstavlja težav. Take modrce si potem komot obračate in povlečete gor.

znam na “rikverc”, na hrbtu zapet, brez težav.

Drugače pa -večja umetnost je, ko zna moški, z eno roko in stiskom odpet haklca modrca, ko te ima v objemu, je še poseben čar in rajc……

[/quote]
Pa saj hrbtno zapenjanje modrca ni merilo za vitalnost, no.
Sem tudi 63 in od mladih let zapenjam modrc in kopalke spredaj.
Brez težav pa sklenem roki eno zadaj za glavo in drugo pod lopaticami. Ene pri 40 tega ne morejo, ampak mislim, da je to stvar tehnike.

Pa saj hrbtno zapenjanje modrca ni merilo za vitalnost, no.
Sem tudi 63 in od mladih let zapenjam modrc in kopalke spredaj.
Brez težav pa sklenem roki eno zadaj za glavo in drugo pod lopaticami. Ene pri 40 tega ne morejo, ampak mislim, da je to stvar tehnike.
[/quote]

Še malo, pa bomo tam, ko obstajata dve skupini ljudi, z različnimi alelli- dominantnimi in recesivnimi: dominantnega imajo tisti, ki lahko zvijejo jezik v klobasico v ustih, recesivnega tisti, ki ga ne morejo. Enako bo očitno pri zapenjanju modrcev.

Ehhh, škoda, ker je še prezgodaj za kokice. 😉

Zapenjanje modrca na hrbtu – je treba met določene ročne spretnosti in delno gibčnost ( znat torej na slepo nekaj naredit).

Vseeno če imaš večje prsi in modrc, ki res kaj drži, je preozek, da bi ga lahko obračala oziroma vlekla gor. Verjamem pa, da če imaš pač manjše, ti tisti prevelik podprsni del ne predstavlja težav. Take modrce si potem komot obračate in povlečete gor.
[/quote]

Obseg 75,kosarica e-f… So dovolj velike?
Pas 65, sorci,to je 10cm lufta, popolnoma dovolj, da obrnes modrc in ga gor povleces.
Enim res mogoce manjka rocnih spretnosti, da bi si lahko zaoele modrc zadaj, pri tebi pa je nekaj viska v pasu in manjka v predstavljanju situacij in dojemanju razlik.

Obseg 75,kosarica e-f… So dovolj velike?
Pas 65, sorci,to je 10cm lufta, popolnoma dovolj, da obrnes modrc in ga gor povleces.
Enim res mogoce manjka rocnih spretnosti, da bi si lahko zaoele modrc zadaj, pri tebi pa je nekaj viska v pasu in manjka v predstavljanju situacij in dojemanju razlik.
[/quote]

preveč velike ( predolge verjetno) – lih pokrijejo ozek pas, ko so izven modrca….

Eh… 10x probaš na povštru in pol gre… nobena posebna umetnost.

Si vis pacem, para bellum.

Eh… 10x probaš na povštru in pol gre… nobena posebna umetnost.
[/quote]
Hahahahahahahahahaha :).

Zapnem spredaj, odpnem zadaj. Stvar navade. Pri moškemu gre tud zmer najprej spredaj, zadaj ni tako interesantno. 😛🤣😂😂😂

New Report

Close