Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tanka prešita jakna/bunda

tanka prešita jakna/bunda

Kje kupiti tako jakno/ bundo? Sem že precej gledala orog, nekaj našla, a ni bilo številke, ali pa so imeli samo s kapuco. Rada bi tanko (malo čez pas) prešito bundo brez kapuce. Kje se jih dobi?

Nedolgo nazaj sem jo videla v Hofru ali Lidlu, najbrž da je bil prvi. Imeli so roza s kapuco in svetlo modro brez kapuce. Ampak mislim, da sta bili zadnji dve, tako da je možno, da je bilo ostalo že pobrano, vendar jih imajo v kakšnih ne tako obleganih še vedno.

Sicer pa jih imajo marsikje.

Jaz bi tudi želela vedet. Marsikje? No, bom šla;)

Poglej tam, kjer prodajajo Vero moda in Only, so jih imeli in morda jih še imajo, tudi take s snemljivo kapuco.
Jaz sem sicer nabavila polnjeno s puhom od Esprita. Ampak na razprodaji, sem šla pogledat cene in so take, kot bi ti imela, po 90 evrov. So pa res lepe.
Dosti izbire in ugodnejše cene ima Uniqlo, menda prihaja tudi v Slovenijo v BTC (ali pa je že), drugače pa imajo spletno trgovino.

jaz bi imela tako tanko, prešito, čez rit dolgo..bolj temne barve, ne roza itd..mogoče temno modra? kje?

Ne vem, kje je tvoj cenovni rang. Ampak ima jih Geox, pa v eni cenejši trgovini sem jih zadnjič videla, ampak res ne vem, ali je bil Orsay ali morda C&A. Pa mislim, da jih vidim tudi v športnih trgovinah, Intersport in Tomas sport.

https://www.aliexpress.com/popular/light-feather-jacket.html

evo tu jih imaš ful poceni..za eno sezono ali dve so čisto ok..

Jaz sem jo dobila v Emporiumu, v BTC. Res velika izbira, od poceni do dragih, pa na obroke dajo, če imaš kreditno kartico Nlb.

New Report

Close