Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style V Alstarkah mi nogavičke dol zlezejo

V Alstarkah mi nogavičke dol zlezejo

V allstarkah mi nogavičke dol zlezejo, pa ni važno kratke bombažne ali pa dokolenke iz najlona. V čem je problem, da mi jih tako dol vlečejo? Ali ima še katera tako težavo, oz. kako ste jo rešile?

Nogavicke? Pa kok si stara no…predlagam da pises kar allstar podjetju osebno. Mogoce pa prodajajo take posebne nogavicke in tvoj grozen problem bo resen…kokla ena.

Čeveljčke zamenjaj, pa bodo nogavičke gor ostale.

Zakva ta k**** nosiš? Nogavice morajo biti tiste ta dolge/normalne, ne ta kratke.

Mamici reči, da naj ti kupi nove čevljčke.

Štrumpantlčki 😊

Super komentar!

Žabe gor, “gavtre” zapet, pa allstarke čez…🙈

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Gatke ti pa kar same dol padejo?

Samostojece nabavi

Očitno so ti starke prevelike ali preširoke, ker če bi ti bile lepo prav, ti ne bi štumfi dol lezli.
Poskusi ji jih bolj tesno zavezat ali pa daj notri še kak debelejši vložek, da ti bodo bolj prav.

Kar zadeva nogaviČKE, eni ste res usekani!
Moje kratke, tanke ali kakorkoli manjše in tanjše nogavice so nogaviČKE, tiste bombažne športne visoke, torej večje in močnejše. so pa nogavice, pa če se vsi skupaj na glavo postavite!
Si morete mislit, da moj s številko noge 48 nosi tako nogavice kot nogaviČKE?

No končno en resen odgovor. Sem tudi to probala, da jih bolj na tesno zavežem ali pa malo debelejše nogavice pa je ista pesem, mogoče malo bolje.
Bom pa šla jutri po vložke in še to da probam.

Če ti pa dokolenke dol vlečejo jih pa pač ne daš gor.
Je pa nekaj najgršega za videt, kot so nabrane najlonke na gležnju in po stopalu, pa ne samo v allstarkah, ampak tudi v balerinkah in ostalih čevljih.
Sem že videla primere, ko si jih ene prav namenoma dol do gležnja porinejo. Zakaj?

Mene nagubane žabe nič ne motijo. Raje si kupim 2 številke večje in se v njih udobno počutim, kot pa da me vse nekaj špona in veže. Pa tudi raztrgajo se težje kot tiste ki so ful napete. Glede dokolenk, tudi jaz si jih včasih dol porinem ko mi postane vroče, včasih pa tudi same dol zlezejo.
Tako, da tistega, ki ga/jo to moti naj ne gleda žensk pod noge.

Sem danes probala še z vložki in pa malo bolj zavezati. Se mi zdi, da je malo bolje, ampak še vedno, sicer bolj počasi zlezejo čez gleženj.

Zdravo!
Če imaš rada kratke nogavičke – poskusi te https://conte-shop.si/collections/stopalke
Zaradi silikonskega traka na petnem delu ne drsijo z noge 😉
[img]https://images.shafastatic.net/101498325[/img]

New Report

Close