Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vožnja in petke

Vožnja in petke

V koliko visokih petkah, oziroma debelih podplatih, se še da normalno vozit avto?

Avto lahko vozis le v navadnih cevljih. Ce te ustavi policija in te vidjo u petkah dobis kazen! Prav tako ce vozis poleti v natikacih ali bosa!

Pri nas ni praksa da kaznujejo. To edino v primeru prometne nesreče. V sosednjih državah pa je kazen, brez pardona.

Če nimaš avtomatika pete podrsaš. Čevlji so grdi in uničeni. Predlagam da se preobuvaš za vožnjo. Drug razlog za preobuvanje je varnost.

Od letos je “uradno” prepovedana neudobna obutev (visoke pete, natikači) za vožnjo avtomobila.
V praksi sicer zaenkrat še opozarjajo. Kaznujejo pa v primeru nesreče.
Ampak, čakati nesrečo, da dobiš kazen…
Ne bi raje preventivno ravnali in se za vožnjo normalno udobno obuli (saj ima vsak avto prtljažnik, pa vzemite s seboj kakršno koli obutev)

No daj, kako si pa lahko 10x na dan preobuvaš kakšne ozke škornje ali pa tiste čez koleno.

Ne piši bedarij!
Kje piše, da je uradno pa to zdaj prepovedano?

No daj, kako si pa lahko 10x na dan preobuvaš kakšne ozke škornje ali pa tiste čez koleno.
[/quote]

To pa ne vem, ker ne hodim na zabave.

No seveda ne dobiš kazni, če voziš v visokih petah.
Bi morala pa to vsaka ženska zase vedet, namreč če lahko varno vozi v čevljih s peto.
Sama visokih pet (več kot cca 5 cm) ne nosim in s takimi vozim brez problema. Ne nosim niti debelih podplatov.
Se pa preobuvam poleti, če imam obute kakšne natikače/japanke, v ta namen imam pod sedežem ene stare balerinke, za vozit so čisto ok.

No seveda ne dobiš kazni, če voziš v visokih petah.
Bi morala pa to vsaka ženska zase vedet, namreč če lahko varno vozi v čevljih s peto.
Sama visokih pet (več kot cca 5 cm) ne nosim in s takimi vozim brez problema. Ne nosim niti debelih podplatov.
Se pa preobuvam poleti, če imam obute kakšne natikače/japanke, v ta namen imam pod sedežem ene stare balerinke, za vozit so čisto ok.
[/quote]

Seveda jo lahko dobiš https://sobotainfo.com/novica/slovenija/za-volan-v-natikacih-ali-bosi-ni-prepovedano-vseeno-pa-vas-lahko-stane-120-evrov

Vozim v vsem kar imam tisti moment obuto. Mi niti na misel ne pride, da bi se stalno preobuvala. Pri hiši imamo tri avtomobile, torej naj bi imeli še v vsakem po eno omaro čevljev, bla, bla, bla.
Debel pdplat 5 cm na natikačih, 10 cm petke na čevljih in škornjih, brez problema. Tudi tovornjak sem prestavila po dvorišču v visokih petkah. Tako, da ni panike, kakor se navadiš.

Tako se boš vozila do prve nesreče, potem pa te bo mogoče srečala pamet in boš začela drugače razmišljati.

Mene nič ne moti, pa naj bodo to nizki čevlji brez pete ali pa škornji z debelim podplatom in visoko petko. Sem se navadila tako vozit, je pa res, da imamo samo avtomatike.

To pa ne vem, ker ne hodim

Saj petke in pa debeli podplati niso samo za na zabave. Natikače z debelimi podplati ima doma za po hiši obute, petke za v službo, trgovino, šolo, kafiče,….. In kaj od tega je zabava?

[/quote]Zakaj pa ne.
Tud desetkrat, če je potrebno.
Za varnost sebe in drugih.
Mi pa že iz tvojih zapisov vemo, da ti je za druge malo mar.

Zakaj pa ne.
Tud desetkrat, če je potrebno.
Za varnost sebe in drugih.
Mi pa že iz tvojih zapisov vemo, da ti je za druge malo mar.
[/quote]

Ne ni, zakaj bi mi pa bilo?

Nikoli se ne preobuvam. Vozim v vsem, tudi v petkah in z debelimi podplati. Najraje pa v balerinkah in teniskah.

Če si v njih seksi ne dobiš kazni. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Vse pametne dokler ni treba hitro zavirat pol pa so fender benderji po celovški.

Ne ni, zakaj bi mi pa bilo?
[/quote]Ti še sama sebe ne prenašaš!

[img]https://i.pinimg.com/originals/3c/f2/a9/3cf2a94da8b4fcb516b8357ec2714fa1.jpg[/img]

Primer odlične vozniške obutve.

Si vis pacem, para bellum.

Niti pod razno jih ne obujem.

Niti pod razno jih ne obujem.
[/quote]

Babe…

Si vis pacem, para bellum.

Se ne oziram na to kaj imam obuto. Torej vozim v vsem. Še nikoli nisem imela problemov s policaji.

Če si v njih seksi ne dobiš kazni. 😉
[/quote]

Tudi to je možno.

New Report

Close