Kako kaj nakupovanje in roba v Primarku po parih mesecih?
Pred dvema mesecema sem kupila nekaj debelejsih puloverckov za fantka. Nisem zadovoljna, kljub pranju na 40 stopinj z manj centrifuge, so se vsi ze zmuckali.
Cena je bila 4€ na komad, ni veliko, ampak dejstvo je da se da na razprodajah kupiti kvalitetnejso robo za enako ceno.
Pretirano me ni navdusila niti ponudba za otroke, vse blogerke so vpile o nevemkaksni izbiri, po pregledu pa mi je bilo hitro jasno, da dobis enake ali zelo zelo podobne stvari kot v h&m, ovs in ostalih stacunah.00
Te trgovine osebno ne poznam, hči je pa večkrat nakupovala v tujini in je bila vedno navdušena, pri nas razočarana – na silo je potem kupila par drobnarij, uporabnega ni našla nič. Pravi, da je kar velika razlika v ponudbi pri nas in v tujini, da ne more verjeti, da je to res ista firma. Recimo meni je prinesla par oblačil iz tujine, v Ljubljani ni našla nič niti okvirno podobnega. S tem, da rada zapravlja …
Bili lani v Londonu v Primarku, nekajkrat večja trgovina od te v BTC-ju, pa v Londonu nismo kupili nič, sama čudna roba, nič pametnega ni bilo. Določene cunje so bile take, da jih ne bi nosil, če bi mi oni plačali. :)))
Letos bili že parkrat v BTC-ju pa nismo zavili v Primark. Tukaj je glede na velikost trgovine še manj izbire, pa verjetno še slabša roba.
Bla nedolg nazaj. Kupla sm si eno jopco s kapuco, mislm da je bla 6€. Kaj pa vem, po 2 pranjih je še zmer kot nova.
Je bla pa kr gužva, ampak je na blagajnah šlo kr hitr.
Vrjetn bom šla še kaj tja, zakaj pa ne?
[/quote]
Seveda je, saj je plastična. Poglej na listek: 100% polyamid ali kako podobno sranje :((. Bljak.
pižame so zelo v redu za ta denar.
vse ostalo bi jaz oblekla za doma oz. za sprehod v naravo, za skok do trgovine… stara sem 34, ne oblačim se ravno kot stara mama, nimam tudi neke službe da bi morala bit upedenana, ampak zase nisem našla niti ene stvari (razen pižamc) da bi jo nosila za v službo. zgleda mam res čuden okus, ker mam sodelavke ki so pa dnevno v Primarku in omedlevajo ob vseh cunjah tam.