Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj se je zgodilo z Zaro?

Kaj se je zgodilo z Zaro?

Enkrat, približno 20 let nazaj, pa še do par let nazaj, sem rada kupovala v Zari. Imeli so lepa klasična oblačila, ljubke oprijete plašče ali obleke, skratka klasično poslovno modo za malo bolj sproščene. Zadnja leta pa me odvrnejo do vstopa v trgovino že sami artikli, predstavljeni na spletni strani. Manekenke v njih zagledajo obupno in v trgovini hudi ne najdem nič lepega.

Konkretno iščem plašč, oprijet, v pasu zožan, a ne s pasom v obliki traku, ker taki spominjajo na kopalne plašče. Zara pa ima samo oversized plašče ali plašče, ki so moški stil. Zakaj bi nekdo hotel kupit plašč v katerem zgleda tri številke bolj debel ali ki ne laska postavi, temveč jo pogrša? Pri oblekah je isto. Niti en kos ne bi oblekla, pa če ga dobim zastonj. Kaj se je zgodilo z Zaro, da ima zadnja leta ne nosljiva oblačila, ki spominjajo na visoko modo? Zadnja leta več dobim v Orsayu.

Mogoče še samo meni to zdi? Moška oblačila v žari so mi še vedno ok.

A ni v Orsayu vse sama sintetika? Se dobi tudi kaj iz naravnih materialov? Bombaž, volna …?

najbolj, da greš samomor nardit.

svašta, pri miljavžent štacunah s cotami zarad ene jamrat …

Tole je pa res življenjski problem ki je vreden razprave na forumu. Rajši se pridruži kakšnemu humanitarnega društvu da boš dobila malo občutka za življenje.

Tudi meni je zara razočaranje. Imam tako službo kjer ne morem hodit v neposlovnih oblačilih. Sedaj večino kupim v s.oliver, comma
Sam kaj ko imajo tam take cene

New Report

Close