krema za obraz
Pred dnevi sem na enem od forumov zasledila naslednji odgovor:
Afrodita se mi zdi čisto v redu, nobena krema ti ne bo zradirala gubic. Dejansko je v redu, da v tem letnem času uporabljaš kaj vlažilnega, občasno pa si daj zvečer kakšno mastno npr. 2x tedensko.
Če pa že hočeš tiste s kislinami, jih uporabljaj samo od oktobra do marca, drugače si boš naredila več škode kot koristi.
Sama se pravkar odločam za nakup Hyaluron LIFT VLAŽILNE LIFTING KREME od kozmetike Afrodita. Tam krema vsebuje inovativno patentirano 100% naravno hialuronsko kislino. Zanima me, če mogoče veste, če tudi za to kremo velja, da naj bi se jo uporabljalo samo od okt. do marca. Na njihovi spletni strani piše, da je primerna za vsakodnevno uporabo.
V času toplejših dni naša koža potrebuje lažjo nego. Za ta čas so odlične kremice z hyaloronom. Njegova naloga je, da veče vodo in jo zadržuje vlago kože. Ne reagirajo svetlobo, zato se lahko uporabljajo tudi v poletnem času.
Trgovina z Afroditinimi izdelki je na povezavi: http://kremca.net/shop/index.php?route=product/category&path=94_100
Vaše vprašanje se nanaša še na kisline, ki se lahko nanašajo na kožo samo v hladnejših dneh.
Te kisline so sadne. Povzročijo tudi efekt pilinga. Rezultat po njih je res fenomenalen. Opravljajo veliko nepravilnosti. Paziti pa je potrebno, da se v tem času ne izpostavljamo soncu in solariju.
Odlične kislinice so od kozmetike Dr. Grandel. http://kremca.net/shop/index.php?route=product/product&path=117_119&product_id=160
Želim vam lep dan, Tatjana
Lefery- kremo se lahko uporablja vsak dan ali pa se z njo naredi samo kura. Vse to je odvisno od vaše kože in od kreme. Omenjene kozmetike ne poznam.
a je kdo probal perle bleue kosmetiko? http://yourperlebleue.com/386/lepota/perle-bleue-formula-3-n-nh-2-wm/ kakšne so vaše izkušnje?
Res ti ne bo nobena krema “zradirala” gubic, lahko ti jih pa zmanjša da ne bojo več vidne in da bojo ličila izgledala lepša na koži. Afrodite sicer še nisem uporabljala od kar sem imela alergijsko reakcijo na njihov čistilec ličil, ampak če se ti hyaluron lift krema ne obnese ti priporočam Luxfactor 4d kremco. Sodelavke so mi je kupile za darilo pa je v življenju ne bom zamenala.
Res ti ne bo nobena krema “zradirala” gubic, lahko ti jih pa zmanjša da ne bojo več vidne in da bojo ličila izgledala lepša na koži. Afrodite sicer še nisem uporabljala od kar sem imela alergijsko reakcijo na njihov čistilec ličil, ampak če se ti hyaluron lift krema ne obnese ti priporočam Luxfactor 4d kremco. Sodelavke so mi je kupile za darilo pa je v življenju ne bom zamenala.
[/quote]
nobenda krema ne bo naredila tega,DA GUB NE BO.le manj bodo vidne.ampak gube bodo ostale,ker ti nobena krema koze ne natege.
Luxfactor 4d krema ni nič posebnega.le draga je
ni res.ko se koza raztegne,ti je nobena krema ne bo skupaj povlekla.to se tebi samo zdi.dobro se poglej od blizu,pri svetlobi.koza je le navlazena ampak gube ostajajo,zal.pa še je to krema za 3 evre ali 100
[/quote]
Tudi jaz zuporabljam Luxf 4D kremo in ja, koža je zelo navlažena. Ampak se tudi meni zdi da se je videz gub zmanjšal. Se mi pa zdi škoda, da bi si kožo gledala pod mikroskopom ker mi je pomembno samo, da se od navadne oddaljenosti stran ne vidi
Tudi jaz zuporabljam Luxf 4D kremo in ja, koža je zelo navlažena. Ampak se tudi meni zdi da se je videz gub zmanjšal. Se mi pa zdi škoda, da bi si kožo gledala pod mikroskopom ker mi je pomembno samo, da se od navadne oddaljenosti stran ne vidi
[/quote]
Ej, se čisto strinjam. Meni je sicer tudi partner rekel, da je hitro opazil razliko ko sem zažela uporabljati 4D kremo. Čeprav me večino časa gleda od blizu ker ves prosti čas preživima en ob drugem 🙂
[/quote]
vseeno je če kupiš od ilirje kremo za dobre 3 evre kot pa to ali ostale ki so 20 ali več na mesec.