kazanje golih gležnjev pri -5 stopinj
No, ja, za “lepoto” je treba potrpet. Kar spomnite se, starejša generacija, kako smo nosili ozke kavbojke, morale so biti tako ozke, da se je bilo treba uleči, če si jih hotel zapeti! Ste pozabili? Da ne omenjam, da je bilo treba zraven biti še nag okrog ledvic, da je bilo treba videt golo kožo! No, tega zadnjega nisem nikoli prakticirala, ozke kavbojke pa, še zdaj včasih mislim, kako sem bila lahko tako neumna…
Ja, moda zna biti zelo neumna.
Očitno že zelo mlade punce ugotovijo, kaj je napomembnejše na tem svetu – SPOLNA PRIVLAČNOST. Pomebnejše od karakterja, vzgoje, izobrazbe, pameti in tudi od zdravja na dolgi rok. 😉
Adijo pamet je bolj dejstvo, da se opravljive vesce tako obremenjujete s tem, da rabite celo temo odpret. Kaj, ko bi se raje postavile pred ogledalo, premerile slaufe okrog pasu in se vprasale, kdaj ste se tako mocno zanemarile? Odgovor je sledec: zacelo se je takrat, ko ste se zacele non stop vtikovat v druge in vrtet svoje opravljive, skodozeljne gobce.
Ps. ne kazem gleznjev.
Adijo pamet je bolj dejstvo, da se opravljive vesce tako obremenjujete s tem, da rabite celo temo odpret. Kaj, ko bi se raje postavile pred ogledalo, premerile slaufe okrog pasu in se vprasale, kdaj ste se tako mocno zanemarile? Odgovor je sledec: zacelo se je takrat, ko ste se zacele non stop vtikovat v druge in vrtet svoje opravljive, skodozeljne gobce.
Ps. ne kazem gleznjev.
[/quote]
kažeš pa dolg, strupen, nesramen, okužen jezik :P. To je pa dosti hujše od marsikaterega “šlauha” okoli pasu kakšne MONe, ki piše tukaj :). A veš, tisto, ko rečeš: “another skinny bitch” za tako :).
Ps. nimam obročev sala okoli trebuha, niti gobca. Imam pa moralne vrednote in sem za kulturno komunikacijo na javnem forumu.
kažeš pa dolg, strupen, nesramen, okužen jezik :P. To je pa dosti hujše od marsikaterega “šlauha” okoli pasu kakšne MONe, ki piše tukaj :). A veš, tisto, ko rečeš: “another skinny bitch” za tako :).
Ps. nimam obročev sala okoli trebuha, niti gobca. Imam pa moralne vrednote in sem za kulturno komunikacijo na javnem forumu.
[/quote]
Pa ima kar prav. Bolj sočno povedano, a res.