Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali si lase posušite naravno ali s sušilcem za lase?

Ali si lase posušite naravno ali s sušilcem za lase?

Jaz s sušilcem.

VI?

Navadno naravno. Le kadar se mi mudi ven, uporabim fen.

S fenom, razen poleti.

Pozimi s fenom , ostalo leto naravno.

Naravno odkar pomnim, se mi ne da sušit s fenom, pa še lasem manj škodi, tudi z likanjem se mi ne da več ukvarjat.. 😛

Zmer naravno.

Imam zelo goste dolge lase in edino, ko je zelo vroče, jih pustim, da se posušijo naravno. Drugače jih na pol poskusim s fenom, vsaj del pri glavi mora biti suh.

Lase je treba na fen s krtačo potegniti. Dobi las čisto drugo teksturo in bolj fajn frizura pade, skratka, frizura bolje izgleda.

Niti ne oz.odvisno, kaj hočem.
Če si lase fenam in krtačim, imam lase skoraj čisto ravne, če si jih posušim na zraku, imam lepe kodre. Imam dolge lase.

Odvisno kdaj si jih umivam: če to počnem zjutraj pred službo, je fen obvezen. Če si jih umijem popoldne, sušim naravno. Če si jih umijem zvečer, si jih najkasneje pred spanjem posušim s fenom, ker ne maram z mokrimi lasmi spati, ni dober filing.

Imam naravno skodrane kot “ovca”, zato mi fen nič ne koristi, pa še lase uničuje. Vstranem prej in so suhi, predem grem od doma.

New Report

Close