Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Velikost najlonk

Velikost najlonk

Kako si določite velikost najlonk?
Mene št 3 tiščijo v pasu, dolžina je pa uredu, št 4 pa so mi v pasu uredu, vendar so ful dolge. Tako se mi ta višek nabere pri gležnju in pa po stopalu.

Kupiš st 3 v modelu, ki ima komot pas.

Kupi si tiste, ki so ti udobne. Če pač ne najdeš neke vmesne številke se pač s tem sprijazni. Poizkusi najlonke različnih proizvajalcev. Nagubane majbolj grozno izgledajo pri debelejših netransparentnih žabah. Torej, kupuj čim tanjše in čim bolj prosojne žabe. Jaz imam enak problem pa sem se že sprijaznila. Okrog gležnja niti ni tak problem kot pa naprej dol po stopalu. Sčasoma se vsega navadiš.

Ma ja, sem probala že vse sorte, pa je pri vseh približno enako. Bom se probala navadit.
Kaj pa si druge mislite, ko vidite, da ima ena nagubane najlonke okrog gležnja?
Jaz imam občutek, da me vsi gledajo pod noge, pol pa razmišljam kaj si mislijo.

Vedno vzamem številko večje, ker jih dlje časa nosim, drugače mi hitro počijo. Vsake toliko zmočim dlani in potegnem po nogi navzgor in tako zgladim.

Ti to resno?
Niso najlonke tvoj problem!

Meni gladko dol visi, kako komu stojijo najlonke, če se gubajo ali ne!
Zakaj hudiča naj bi se jaz obremenjevala s tem?!

Kot strokovnjak za najlonke ti svetujem take za pas ali samostoječe. Ne ene ne druge te ne bodo tiščale v pasu in oboje bodo ravno prav dolge. Tudi estetski učinek je daleč boljši. Žabe so pač za otroke, saj veš.

Ne morem samostoječk nosit vsak dan. Dokolenke mi tudi niso zanimive, tako da mi ostanejo sam žabe, žal.
Se bom morala pač navadit, da tako pač je.

Poizkusi s takimi, ki imajo veliko elastana. Lahko da te bojo srbele, ampak probat ni greh.
Od polzele summer so bile take, ki so se mi minimalno gubale oziroma nabirale na gležnjih.

3 je ok za 60 kg, dolge noge, konfekcije 38/40 pri 173. Dvignil trup, lopate nazaj, bo trebuh manjši. Saj res; kmalu bo čas za kiklo 😜🤷‍♀️🌴😂😂😂

Takoj se mi raztrgajo če so mi prav, če ne so mi pa prevelike. Sem jih probala zmočit in dat čez noč v zamrzovalnik, pa je isto, strgale so se takoj. Mogoče pozimi, ko je mraz in so debelejše trajajo res več časa, ampak trideset in manj den-ske nikakor. Kaj delate, da se vam ne tržejo? Nohte in stopala imam vedno negovane, tako da ne vem kje je drugje problem, kot pa v nikakvi kvaliteti.

15 in 20 denske najlonke kupujem najcenejše, Hoferjeve, DM, Muller, Mercator, pač njihove blagovne znamke in poceni, res se mi kdaj katere strgajo, ampak večina pa ne, kar lepo zdržijo kar nekaj nošenj in pranj.
Tiste 40 in več se mi pa itak nikoli ne strgajo, pa jih perem in perem in bi jih lahko nosila leta in leta, če se ne bi “ofucale”.

Ne sekiraj se. Kupi si tiste katere so ti všeč in v katerih se udobno počutiš. Ne obremenjuj se s tem kaj si drugi mislijo o tebi.
Malo si dvigni samozavest in boš lažje premagala ta tvoj problem. Gležnje lahko skriješ tudi pod malo daljše hlače, saj ni treba, da se ti gležnji vidijo. Če obuješ salonarje z visoko petko, pa vedi, da se skoraj vsaki naredijo gubice na prstih in gležnju, ker je stopalo tam prepognjeno in se material ne more skrčiti. Še enkrat, ne glej se pod noge in se ne obremenjuj.

Kupi si “trojko” za nosečnice. Problem solved….

Prenosila sem veliko najlonk. Tiste drage so se najhitreje strgale. Ampak kakšna dražje imam še danes. Da se ne pomeni, kako poceni tudi dišijo. Imaš paklč s seboj, za trpežnost. Ampak fajn ni prehodno v naravi, in pol greš v kiklò brez žab. Itak je tema, kako zmanjšati obseg vmes.

What? Komu ter kdaj se naredijo so called gubice? What? Malo manj je dobrodošla za so called jezika. Razlaga prosim. Hvala. Skoraj vsaki, s koliko no? Jao no.

Ma res, jest dobivam gube zaradi smeha na Mon?
Gubice na gležnju oz. Stopalih, here it comes, on my face again. 🤣😂😂😂😂

Jaz jih večinoma kupim v lidlu, te za vsak dan. Črne, št. 4 in so čisto uredu kvaliteta, tudi filidoro iz merkatorja št. 5 so dobre. Za kaj bolj resnega, trgovine z nogavicami, calzedonia in podobne, včasih tudi preko spleta. Debele zimske žabe imam iz kika xxl velikost. Da se ne strgajo moraš imeti urejene nohte,gladko peto, pa tudi nohte na rokah, tudi notranjost čevljev je pomembna, predvsem kakšen izstopajoč šiv, obrabljenost, pri škornjih zadrga, …… Jaz jih zavržem zato, ker se ščasoma nacufajo, natrgajo se posamezne nitke in potem izgledajo kot male črtice, redko pa kakšne tudi strgam.

Punca ne kompliciraj. Udobje je na prvem mestu. Ne sekiraj se za tistih 10 gubic, ki se ti naredijo, bolje to, kot pa da bi se ti nonstop trgale.
Meni so čisto OK št. 3, te imam za v službo, popoldan za doma pa oblečem št. 5. So tako zelo udobne, da sploh ne vem da jih imam oblečene. Če se pa zaradi tega naredijo gubice, pa naj se. Mene ne motijo.

Ma ni to 10 gubic, če bi bilo to, se sploh nebi obremenjevala. Ko si sezujem škornje gre zraven še 10 cm najlonke. To se mi raztegne od gležnja po stopalu, to me moti.

Potem ti pa res ostanejo samo še samostoječke in pa dokolenke.

Jah, če ti je pa dolžina toliko predolga, a te manjša številka tišči, ni druge, kakor da shujšas!

Tudi jaz sem ji hotla že to predlagat, da bi malo shujšala.
Poizkusi še z nosečniškimi žabami, te imajo bolj širok pas.
Upam, da si najdeš pravo številko.

hijooj,najlonk za moje noge sploh ne obstajajo 😀 😀 imam konfekcijsko 52/54. jih ni zame haha 😀

"Življenje in Svoboda"

Kar jih hočeš. Od polzele 7, v sparu, na netu,……. samo malo je treba poiskat.
Večina so pa res samo do 5.

Kar jih hočeš. Od polzele 7, v sparu, na netu,……. samo malo je treba poiskat.
Večina so pa res samo do 5.
[/quote]

nope. najlonk velikosti 52/54 ni. to ti pa garantiram. To je evropska 3XL. jih ni.

"Življenje in Svoboda"

New Report

Close