Ženske in torbice
A bejz no
Pol bi se moj fotr moral že zdavnaj obesit haha
Da ti vidiš ko gre moja mama v celsija Al kaj je že ko smo v Angliji, pa da vidiš kaj dela kavali.. salce, krožniki, vaze, sveče… To so zneski, pa si noben žil ne reže zaradi tega. Jaz sem prva zraven, ker vedno neki dobim. Pa kaj. Foter se norca iz naju dela,ce kozarci govorijo več jezikov glede na cene.
Ti si en skrtuh
Odvisno za kam jo imas. Ravno na nek sestanek kjer podpisujes pogodbo o sodelovanju ne mores it s torbico ki jo kupis na posti. Torbice pa nosim in to razlicne velikosti, oblike …barve…
Najvec nosim dve furlini ena crna klasika zimska . Jo imam tudi 5 let najmanj. Druga bolj poletna . Imam tudi torbico iz deichmana je bila se manj kot 30 eur se ujema z nekimi cevlji.
Pa eno chanelovo cluch za posebne priloznosti. Je bila pa cez 400 eur. Na razprodaji vecna klasika. 180 eur za kvalitetno torbico meni niti ni preterano.
Torbico kombiniram , z ostalo obleko.
Ali pa jo nosim ker je enostavno prakticna
20 jih nimam. Enih 6…8 pa. Nosim vse.
Ce je le mozno kupim na razprodaji.
Cevlji , torbice, parfum. Ce mi je vsec si privoscim sej si za svoj denar. Ne razlagam pa mojmu kolk placam za neko torbico. Niti me ne sprasuje. Tako kot jaz njega ne kolk je dal za nek baterijski vrtalnik ceprav ima se dva. Pa jih niti ne uporablja vsak dan.
Jaz pa rečem takole:
-Partnerki ne moreš reči da je kura kje je spoštovanje?
-zraven tega da ji boš moral pokazati da jo spoštuješ si ji dolžan opravičilo-iskreno
-kiksnil si ga, ker najbrž od te točke nikolo ti več ne bo povedala čist prave resnice, bo se ti zlagala ali pa te obrnila tako da ti nič nebi jasno.
Ampak se strinjam s tabo. Če ni za hrano, potem si ne moreš privoščiti take torbice, tudi če je kvalitetna in vredna vsakega eura. Seveda oba partnerja ne smeta biti razsipna takrat. Ko pa ostane viška pa si pač privoščiš nekaj tudi zase ali za razvajanje oba skupaj.
Jaz mislim tako. Vsak ima pravico s svojim.denarjem razpolagati kakor zeli, ampak pri zivljenju v dvoje, so najprej hrana, poliznice,… sicer je nespostljivo do partnerja. Pan ne mores trosit za gluposti sploh pa seveda dobra torbica usnjena ima svojo ceno, to ni 20€, hrana za dve osebe za celi mesec je to ( 180 )
Jas se popolnoma stinjam z njim, ker da meni pride moz domou in da namesto svojega dela place, prinese nove superge npr, ki jih zdaj itak ne rabi, leti on in superge vn. Tu se ne gre za denar, ma za razumevanje pravilno, napacno in kdaj, sploh pa kompromisi in drzanje dogobora.