kdaj se odprejo trgovine z oblačili??
Kdaj nameravajo odpreti trgovine z oblačili??? Meni se to zdi nujno, vsaj za nas, ki cel čas delamo. Nimam ne vem koliko garderobe na zalogi, majic s kratkimi rokavi sploh ne, ker imam za 10kg drugačno težo od prejšnjega leta.
Obutev imam tudi ene-dvoje, ki jih nonstop nosim,nato druge kupim.
Torej, Kdaj odprejo??
Speltna prodaja. Valjda delujejo nemoteno?
Drugace pa v trg.centrih, v sklopu mega prodajalne, kjer nudijo tudi oblacila.
Sama, na sreco, teh tezav nimam, ker sem lani kar precej pohajkovala po trgovjnah (a sm podzavestno cutila tole obdobje?)in jmam ogromno oblacil na voljo, kar sicer ni v moji navadi …
Next je ustavil spletno prodajo, tudi spletne trgovine s skladišči v Italiji. Asos ima precej daljši rok pošiljanja kot sicer, tako da se tudi to “okno” počasi zapira, vsaj za nekatere države.
Avstrijci po veliki noči začnejo počasi odpirat manjše trgovine. Pri nas to ni interes, predvsem politike ne, eni ljudje tudi podoživljajo drugo svetovno vojno, ovajajo sosede (upam, da ti ne špega kdo na monitor), še na spletu ne smeš nič pojamrat, takoj kdo zapiska, da si raje nabavi dovolj mask.
Bom ostala optimist: mislim, da se bodo prej odprle vsaj nekatere trgovine, kot bo roba prišla po pošti iz tujine.
Nakupovalna središča vprašanje, kdaj se bodo zagnala.
Tri tedne ste doma tisti, ki hodite po svetu gluhi in slepi. Tisti, ki smo spremljali stanje v Italiji, smo v karanteni že šest tednov. Oblačil nas sicer večina res ne potrebuje, smo pa v veliki prednosti tisti, ki smo vešči nakupov prek spleta, če se že pojavi potreba.
[/quote]
Govori zase, eni smo ves cas v sluzbi.
Jaz imam 30 kg manj kot lani in nimam pojma, katere velikosti in kakšni modeli mi pašejo. Se pravi spletni nakup odpade. Karantene tudi ne poznam, ker delam. Imam pa to srečo, da lahko v službi nosim tudi trenirko, če drugega ne, pač zdaj, ko ni strank. Nakup oblek je torej zame nujen in komaj čakam, da bo možno. Ampak do takrat pa bom tudi sčarala toliko, da ne bom naga :-))