Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Rastlinska barva za lase RADICO ORGANIC

Rastlinska barva za lase RADICO ORGANIC

A pobarva sive lase. Prosim tiste, ki ste se že pobarvale s to barvo kakšni so rezultati nasivih laseh. Naravno imam svetlo rjave lase, vendar že 2/3 sivih. Moram se barvat, pa bi namesto agresivnih barv uporabila rastlinsko. Rada bi naravno alisvetlo rjavo. Rdečih odtenkov pa nikakor. Kakšne so vaše izkušnje?

Odlicno prekrije sive lase. Vendar pa je ogromno pacanja. Zato sem jo uporabila samo dvakrat. Lasje pa so postali zelo suhi.

Jaz sem se z njo barvala nekaj let. Pokrije sive lase brez problema. Radico je cenejša, dostopnejša od Etnobotanike. Sem se, pa tako kot verjetno večina, naveličala imeti tisto pacarijo na glavi po dve, tri ali štiri ure. Sploh pozimi, ko se lahko hitro prehladiš. Hvala Bogu, da se je normalna barva dobro prijela, da ni težav. Ni namreč enostavno preiti s kano na običajno barvo, sploh če želiš posvetlili lase, jih ne boš mogla, bodo lasje morali prerasti barvano kano. Da bi pa lasje bili bistveno lepši po kani, meni so lasje veliko lepši po profesionalni barvi pri frizerju. Ko sem si jih nekajkrat barvala po kani sem dobesedno oboževala tisti lahek občutek na glavi v primerjavi s kano.

New Report

Close