Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Pazi zdaj frizerke!

Pazi zdaj frizerke!

Včeraj se naročim pri svoji frizerki, h kateri hodim deset let. Pa mi reče: “Samo ne misli, da se bom ukvarjala s tabo toliko kot prej. Moramo si povrnit izpad zaradi korone.” Sem rekla, da potem pa ne pridem. Ona pa mirno: “Itak mam vrsto do poletja.” No, itak se ne vidiva več.

Ta je pa prav čakala, da se te reši.
Zanimivo, da nisi tega prej opazila.

Me prav zanima, kako bo z razkuzevanjem . Moja frizerka je itak bolj skrta, verjetno bo skoparila z maskami , razkuzilom in vsem ostalim.

No, ti si nesramna, ona je samo po pravici povedala, jaz pa naprej, ker bo tudi drugje enako.

Kaj sem jo to včeraj poslušala na TV? Da bojo imele frizerke nagobčnike gor ali celo (what-the-f*ck!?) vizirje?!

Pa da bo posebno mesto za tošeljne odlagati? Pa da ne bom smela nobenega cajtenga in revije prijeti?!

Pa kako si to predstavljate?! Pri frizerju brez da preberem ta zadnjih par LADY?! Kaj pa vi mislite, zakaj pridem k frizerju? Se sfrizirat in LADY prebrat.

Kaj ima frizerka s tvojim razkuzevanjem?sama poskrbi da bos prisla razkuzena…lahk se premazes z gasenim apnom pa ne bos rabila beljenja

..hja, nori so s temi ukepi. Povsem nepotrebna pretirana preventiva.

Mislim, da bo precej storitvenih dejavnosti ugasnilo oz.zmanjsalo obseg delovanja, ker bo marskkatero stranko tak ‘pobebAvljen’ sterilen proces odvrnil … Krepko premislim, kaj bom pod nujno rabila, ker ves cas razkuzilo uporabljat zagotovo ne prinese nic dobrega, da ne omenjam uporabe ‘nqgobcnika’ …

Jaz bom strankam dovolila brati,v primiru inšpekcije bom rekla da si je stranka revijo prinesla sabo od doma,pa je problem rešen.

To, da bodo imele nagobčnike, je velik plus. Bodo vsaj končno tiho!

Naj mi kdo razloži, kajje nagobčnik? Ker maska že ni, vezir že ni … Torej ene nosite pasje nagobčnike, če prav razumem?
Ahhhh, ko sem slišala, da moraš imeti masko gor med friziranjem, me je kar minilo. Ne mislim it h frizerki. Tudi na nohte ne, ampak to sem že v eni drugi objavi povedala, da še nikoli nisem bila ‘na nohtih’
Je pa res škoda, koliko škode bo še naredil ta virus tudi, ko ga ni več (če je sploh kdaj bil).

Prav rada bi naletela na eno frizerko, ki bo znala speljat kot je treba.
Še v normalnih časih ne razkužujejo ne škarij, ne glavnikov, ne stojal za umivanje las..
Bo kar zanimivo.

Ze tiste njihove krtace so vedno polne tujih las in umazani glavniki. Sanitarna jih je res redko obiskala, uiam , da bo v prihodnje vec nadzora. Raje grem na pir kot pa k frizerju, bo bolj varno, kar se korone tice.

Avtorica, očitno si ti ena zoprna stranka.

Mene je moja frizerka poklicala takoj, ko so povedali, kdaj bodo odprti. Jutri bom ob desetih že fertik, pobarvana, postrižena in zadovoljna.

Aparat za striženje se dobi že za cca. 40€ in te z njim komot ostriže kdorkoli, lahko se nenazadnje tudi sam. Investicija se amortizira najkasneje v enem letu ali še prej, odvisno, kako pogosto si prej hodil na skrajševanje las.

Očitno imaš zelo slabo frizerko, brez strank. Ker vsi dobri frizerji imajo zasedene vse termine do sredine poletja.

Enostavna rešitev, kupi si svojo in pribesi zraven.

Ha, ha, ha.

Svojo frizerko in svojo pedikerko sem pred kakšnimi štirimi tedni prosila, da me po odprtju obvestita, kdaj lahko pridem. Obvestili brez problema prejela in se dogovorila. Res pa, da ne bi upala poskušati jutri, bi res znalo trajati zelo dolgo…

New Report

Close