Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Striženje pri frizerju

Striženje pri frizerju

Je bil kdo danes pri frizerju in ima novo pričesko? Ste dolgo čakali, kako sedaj to poteka?

kak misliš dolgo čakali?
če pa ne sme bit nihče v salonu, nimaš kaj čakat

Res je, sem mislila ali je sedaj vse zasedeno do poletja. Jaz svoje še nisem klicala ravno iz tega razloga.

Klicala danes, naročena 21. maja.

Ponosna lastnica nove frizure. Poklicala frizerja takoj, ko so sporočili, da danes odpirajo.

Poteka normalno, čeprav naj ne bi. Načeloma naj bi oba, tako stranka kot frizer ves čas nosila masko, a v praksi je to neizvedljivo. Tako, da midva sva bila oba brez :).

Salon ima dovolj velik, da ima lahko notri dve stranki. Naroča pa že od nekdaj točno na uro. Tako, da ni problema. Med tem, ko sem tam sedela z barvo na glavi, je vmes ostrigel enega moškega.

Če je razkužil za mano stol, ne vem, ker sem pač šla. Pripomočke pa že od nekdaj vedno jemlje iz sterilizatorja, tako da tu ni težav.

Edino ves čas obdelave so zvonili telefoni, naročal je za čez 14 dni

Bom videla, kako bo. Danes sem šla slučajno mimo salona. Frizerka ( ne moja) je bila brez maske, enako stranka. Če bo naslednjo sredo tako, ne bom šla. To z maskami se mi zdi minimum.

Potem je res bolje, da ostaneš doma in termin prepustiš nekomu drugemu. Če bi frizerka še lahko delala z masko, stranke, sploh pri daljših laseh, z masko ne more niti počesati.

Meni tudi ni jasno, kaj bo z mano počela, če bom imela masko gor?

Sem videla na TV, ko so pokazali kako moški čakajo na frizerja, zelo dolga vrsta je bila.

Meni tudi ni jasno, kaj bo z mano počela, če bom imela masko gor?
[/quote]

meni pa ni jasno, kako pri striženju in česanju las moti maska? Maska je na nosu, elastika za ušesi… Kje je problem?

meni pa ni jasno, kako pri striženju in česanju las moti maska? Maska je na nosu, elastika za ušesi… Kje je problem?
[/quote]

Za ušesi elastika…kako bo tam umila lase, strigla, barvala…?

Mene je pa poklicala frizerka sama pred kakim tednom, da bo pričela z delom, pa sva se zmenili za naslednji teden, čeprav bi lahko šla že jutri.

[/quote]

Kako, kje je problem? In če te striže za in okrog ušes je maska napoto, ali pa jo v tem času odstraniš. Ne vem, kako to dejansko izgleda in me prav zanima ali se res držijo teh predpisov. Priporočeno je naj bi imeli frizerji tudi vizirje, pa dvomim, da to kdo ima, saj s tem težko dela.

Za ušesi elastika…kako bo tam umila lase, strigla, barvala…?
[/quote]

Poleg tega, vsakič, ko gre z glavnikom čez lase, mimo ušes, se zatakne v elastiko in maska pade dol.

Poleg tega, vsakič, ko gre z glavnikom čez lase, mimo ušes, se zatakne v elastiko in maska pade dol.
[/quote]

Saj to 🙂

Ne vem, kmalu grem tja, pa bom videla, kaj in kako.

Frizer striže z vizirjem na obrazu, pravkar pokazali na POP TV. Prav dobro mu gre, samo mu mora biti pa z masko in vizirjem zelo vroče.

New Report

Close